World of Leading Golf

medlemmer

World of Leading Golf

«Member for a day»

Miklagards medlemmer får nå tilgang til noen av verdens mest eksklusive og spektakulære golfbaner

World of Leading Golf er et nettverk bestående av golfklubber som tilbyr design/banekvalitet og serviceopplevelser på det høyeste nivå i golfmarkedet. Miklagard Golf har med begeistring takket ja til å bli medlem i World of Leading Golf. Først og fremst representerer WLG en mulighet for våre medlemmer til å spille på de mest eksklusive og spektakulære golfbaner i verden – selv de som kun er åpne for sine medlemmer. For Miklagard har det stor betydning at også WLG gjennomfører kontroller for banekvalitet og serviceutførelse –  kombinert med våre medlemsundersøkelser og internprogrammet Passion for People vil vår banekvalitet og service utvikles og sikres på et høyt nivå.

Du har muligheten til å spille noen fantastiske baner – opplevd som «medlem for en dag» – her finner du bl.a. Ryder Cup-banen i 2018, Le Golf National, Paris –  Close HouseTrump Turnberry ResortYasLinks m.flere.

WLG-Costa-Adeje-1024x447

Ta en «rundtur» på World of Leading Golfs hjemmeside

Du vil få utlevert ditt eget WLG medlemskort, og egen login for informasjon om hva hver enkelt WLG-klubb kan tilby – du kan da sjekke ut Concierge Services og «member for a day».

membership-card

Booking gjør du direkte pr. mail til World of Leading Golf, alt. telefon +49 89 85853200. Du må oppgi ditt medlemsnummer i WLG (ikke MG-nummer).

Noe du lurer på – kontakt Tore for informasjon.

golf-national-trou-18-1024x331