Seniorgruppa

Seniorgruppa

medlem/medlemskap

Seniorgruppa

nordea-tour

HEI ALLE SENIORER PÅ MIKLAGARD!

Fra sesongen 2016 ble aldersgrensen for herre senior senket fra 55 til 50 år. Besøk Norsk Senior Golfs hjemmeside – www.seniorgolf.no. Her finner du bl.a. en omfattende terminliste, innmeldingsskjema, info om NSG Regionsmøter 2019 og mye annen nyttig info

Diverse turneringer

 • Senior Lagserie Match
 • Seriespill fra mai til august.
 • Hvert lag består av 4 personer og hver gruppe består av 4 lag som spiller hjemme- og bortematcher, totalt 6 kamper. Hver kamp består av 2 singlematcher og én fourball match
 • Vinner av gruppen går til finalespill. Hvor = TBA

Utfyllende informasjon finnes på Norsk Seniorgolf hjemmesider: seniorgolf.no

Dette er en turnering og turneringsform som er utrolig moro å være med på ! Er du interessert i dette, ta kontakt med Ragnar, Tove eller Knut E.

 • Senior Lag-NM 2019 – 1 og 2.divisjon

Senior lag-NM 1.divisjon spilles i år på Drammen GK 17 -18. august. Vi har mange meget dyktige seniorer i vår klubb, og Miklagard har selvfølgelig som mål å ta hjem NM-pokalen.

Kriterier for uttak til laget er følgende:

 • OoM Classic Tour Brutto Klasse 1. Stillingen på OoM listen så tett opp til påmeldingsfristen til Lag NM som mulig.
 • EGA uttaksturneringer TBA. Disse turneringene er forholdsvis tett opp til Lag NM og kan bli utslagsgivende. ( dette er litt avhengig av påmeldingsfristen til lag NM )

Senior lag-NM 2.divisjon avd. A spilles 17 og 18. august på Hakadal GK. 

Kriterier for uttak til dette laget er:

Her vil klubbens senioransvarlige forbeholde seg retten til å plukke deltagere til laget – basert på spill, prestasjoner og deltagelse i senioraktiviteter, eller klubbaktiviteter, som f.eks. Lagserie Match, Senior Tour og Mandagsturneringer.

M9-gjengen

Dagtrening og Mandags9´ern 2019 - med vaffeltreff😀

 • Formål

For seniorspillere +50, damer og herrer, som har mulighet til å delta i en uformell 9-hullsturnering, gruppetrening med Ståle og vaffeltreff på “terrassen” – mandager på dagtid. En sosial aktivitet hvor seniormedlemmer kan bli kjent med hverandre, ha det gøy sammen, konkurrere i en uformell ramme, og samtidig utvikle sine golfferdigheter. 

 • Mandager
 • Mai  –  13, 20 og 27
 • Juni – 3, 17 og 24
 • Aug – 12, 19 og 26
 • Sept – 2, 9 og 16 

Totalt 12 samlinger. Klikk HER for turneringsoversikt og påmelding.

 • Gruppe/medlemstrening dagtid

Mandags9´ern starter kl. 11.10 med gruppetrening bak prohuset på wedgeområdet (mai-juni). Varighet til 12.10. Ståle har et nærspillsprogram klart for mai og juni. Det er fullt mulig kun å delta på gruppetrening eller kun turnering – hva som måtte passe best for deg. Treningstilbudet er gratis for aksjonærmedlemmer. (kr 200,- for STARTmedlemmer).

 • Turnering – Mandags9´ern - NYTT i 2019

Mandags9´ern er (naturlig nok) en 9-hullsturnering som avvikles på nevnte mandager. . Pris kr 75,- pr. turnering for aksjonærer – betales i shopen. Inkludert i turneringsavgiften er én vaffel og kaffe. (kr 250,- for STARTmedlemmer)

 • Utslag fra kl. 12.40-12.50. Løpende start-tider. 
 • Scorekort leveres turneringsleder Ståle ved ferdigspilt runde.
 • Format er individuell stableford.
 • Nytt i 2019 – vi legger vi inn en lagkonkurranse i turneringen. Ballen/flighten som går skal ikke bare spille “for seg selv”, men også for turneringens lagseier. OoM-poeng til deltakerne på vinnerlaget – og en liten premie selvfølgelig.  
 • Premier pr. turnering er et gavekort på kr 250,-til vinneren og gavekort på kr 100,- til #2 og #3. Blir også premie til beste ball/lag.
 • Premieutdeling kort etter at siste ball kommer inn – v/Ståle
 • For Order of Merit gjelder de åtte beste rundene – resten kan strykes.
 • Premieutdeling OoM foretas på avslutningen 16.september – vinner OoM får et gavekort på kr 750,-.
 • Løpende info om turneringsseire og OoM legges på hjemmesiden. «Gode historier» legges på Facebook forutsatt godkjennelse hvis personbilder.
 • Informasjon + vaffeltreff

Det legges opp til et kort info-vaffeltreff før turn.start  ca. 12.15, og etter turneringen ifm premieutdeling. ( ca.15.10 / 15.30). Én kaffe og vaffel er inkludert i turneringsavgiften.

Noe du lurer på?  Kontakt gjerne turneringsleder Ståle Bredesen Hoel på staale@miklagardgolf.no eller M 911 34 761.

header-group-golf-1024x372

Temakurs i 2019

I 2019 blir det satt opp gratis temakurs for BASIS, PLUSS og TOTALmedlemmer. Totalt åtte kurs hvor maks. antall deltakere vil være 20, dvs. først til mølla prinsippet for hvert kurs. 

Alle kurs har varighet på to timer. Kursoversikt legges ut april/mai.

Miklagard Academy & Pro Services

Ønsker du et eget opplegg for instruksjon – klikk HER for oversikt tjenestetilbud. Du kan bestille i golfshopen eller direkte i Protrainer / Golfbox – (åpner i april. Kontakt gjerne våre proer hvis det er noe du lurer på.

Kontaktpersoner

Ragnar Kjelstrup

Tove Halvorsen

Knut E Zimmermann

senior_golf-1024x853

Interessert i Norsk Senior Golf? Her kan du lese litt om deres aktiviteter –
info fra NSGs leder Espen Olafsen

 • Full rulle fra fylte 50

”Kjerneproduktet” i NSG er turneringene. Tross kalde og våte turneringsdager i begynnelsen slo sommeren til for alvor under ”Vårspretten i Stavangerområdet. Dermed ble det en het start på sesongen for Norsk Seniorgolf i dobbelt forstand. Med ny aldersgrense for senior herrer på 50+ er det rekordmange som ønsker å være med å spille turneringer. Vi har over 400 nyinnmeldinger og passerer 2.800 medlemmer om et øyeblikk

 • Aktivitetsmotor

Med 147 turneringsdager fordelt på over 80 forskjellige baner er Norsk Senior Golf en unik aktivitetsmotor i norsk golf. Turneringsaktiviteten generer ca 12 000 runder som igjen tilfører norske golfklubber drøyt 4 millioner i greenfeeinntekter.Noe vi aldri hadde klart uten et nært og godt samarbeid med golfklubbene som stadig overrasker med alt fra solbærtoddy, lapskaus og varme pølser til spillerne. Ja, på Kongsberg blir man til og med tilbudt å fiske laks i Lågen om man må vente på utslag…

Callaway Senior Tour er inndelt i 6 ulike handicapklasser, to dameklasser og en klasse for 70+. I alle klasser spilles det om å kvalifisere seg til NSG Senior Landsfinale, samt å representere Norge i landskamper mot henholdsvis England (Herrer), Portugal (damer), Danmark (H) og Sverige (H). Nytt av året blir landskamp mot Island for både damer og herrer.

 • Europatroppen

Callaway Senior Tour inneholder også et knippe uttaksturneringer der spillere kan kvalifisere seg til de ulike Europamesterskapene for senior golf spillere. Utrolig men sant, så hevder Norge seg tidvis helt i toppsjiktet i Europa og i august i år skal 24 land sette hverandre stevne i Vestfold (på Larvik GK, Vestfold GK og Sandefjord GK) under ESGA Championship & Cup. Et ganske så stort arrangement for en så vidt liten organisasjon som NSG.

 • Callaway Senior Tour

Samarbeidet med Callaway som startet med ”Supersoft Shootout” i fjor er i år utvidet til å gjelde hele ”Seniortouren”. Også i år vil alle som tar ”den kjipe” fjerdeplassen få en tre-pack med Callaway Supersoft-baller som bevis på at de er med ”Supersoft Shootout”-finalen som spilles på Asker GK, søndag 18. september i forbindelse med NSG Masters Landsfinale.

 • Slag mot kreft.

NSG vil for tredje år på rad holde ”Shootouts” i forbindelse med enkelte av sine shotgun-turneringer til inntekt for Kreftforeningen. Mens vi venter på resultater og premieutdeling, tilbyr vi spillerne å slå nærmest pinnen for å vinne dagens premie. To forsøk for kr 100,- og det er lov å kjøpe så mange forsøk man vil. Pengene går uavkortet til kampen mot kreft.

Det er i det hele tatt mye ”å vinne” på et medlemskap i NSG. Det viktigste er spilleglede, sosial omgang og helseeffekt. I tillegg kommer de fordeler som medlemskapet gir i form av en del rabattordninger på et knippe produkter og tjenester, og sist men ikke minst er NSG-medlemmer begunstiget med fordelaktige ”Greenfeeavtaler” med snaut 80 golfklubber der de spiller til en noe redusert pris på hverdager før kl 14:00

Og det er jo kjekt for de mange som har tid til å kose seg i det grønne når andre går i svart og ser rødt på jobben…

Vi du vite mer om NSG; klikk deg inn på www.seniorgolf.no

Der finner du også innmeldings-”blanketten” om du finner ut at du har lyst til å være med på moroa…

Hull-13-Have-fun-1-Passion-of-Golf-583x353