Svingstudio/Simulator

Svingstudio/Simulator

Svingstudio

Miklagard Golf åpnet et nytt svingstudio våren 2020. Studioet har 2 utslagsrom designet spesielt for at du som kunde skal få en fantastisk golfopplevelse. Den ene delen er tilpasset kølletilpassing og den andre tilpasset golf-undervisning.

Svingstudioet bygges om til simulator-senter i vintersesongen med 2 stk. nye TrackMan simulatorer. 

Våre trenere bruker TrackMan, Golf Coach app og Mirror Vision til å analysere og hjelpe kunden mot sine mål.

Hva er Trackman?

TrackMan er en radar som med avansert teknikk måler bevegelsesmønster på kølle og ball. Den måler hvordan køllen beveger seg fra knehøyde i nedsvingen till knehøyde i uppsvingen, og den måler ballflukten hele veien til den lander. Radaren gir oss verdier som vi kan bruke for å jobbe med svingteknikk og riktig tilpassing av dine køller.

På en oversiktlig måte kan du se hvordan ballflukten endres gjennom enkle sving – og utstyrsforandringer. Denne informasjonen kan du få sendt til din PC, iPad eller smartphone etter instruksjonsøkten. Værforhold og balltype spiller selvfølgelig en viktig rolle for slaglengder och ballflukter. En ny funksjon i TrackMan gjør at du kan normalisere forholdene slik at du får se hvor langt ballen hadde gått ved eksempelvis vindstille forhold.

Priser

TrackMan er inkludert i undervisning.

Vi håper mange vil benytte seg av dette unike verktøyet for utvikling av sin golfsving. Det skal bidra til bedre golfopplevelser for deg.

Trenger du mer informasjon – ta en prat med Nicolai, (905 35 219).

Klikk her for Trackmans hjemmeside