Svingstudio

Svingstudio

Svingstudio

Svingstudio

Unik analyse for en bedre golfsving

Miklagard Academy svingstudio

Med analyseverktøyet Swingcatalyst løfter vi svingforståelse og treningsmetoder til et nytt nivå. Teknologien er meget fascinerende, og du vil garantert oppleve analyse og trening vesentlig mer inspirerende og effektivt.

Hva måles – hva sier analysen? 


Med Swingcatalyst måles stance og bredde på stance’en, om du står åpent eller lukket, prosentvis vektfordeling på føttene, total balanse tå/hæl, rotasjon – rotasjons- og vridningsmoment. Her ser du timing i forhold til impact. Hvor konsistent er svingen? Man ser også på swing dynamics – tid på baksving og nedsving. Trackman launch monitor integreres med systemet. Skjermen har du rett foran deg. Swingcatalyst gjør det usynlige synlig, og fokuserer på de kreftene som leder til god balanse.

Den sentrale enheten er en kraftplate, som gir tredimensjonal måling av elementer i golfsvingen som tidligere ikke har blitt målt; rotasjon, balanse, vektforskyvning, trykk, stance, tempo og rytme 

– enkelt forklart gir Swingcatalyst deg svaret på sammenhengen mellom posisjon (i svingen) og resultat.

Hva er Trackman?

Trackman er en radar som med avansert teknikk måler bevegelsesmønster på kølle og ball. Den måler hvordan køllen beveger seg fra knehøyde i nedsvingen till knehøyde i uppsvingen, og den måler ballflukten hele veien til den lander. Radaren gir oss verdier som vi kan bruke for å jobbe med svingteknikk og riktig tilpassing av dine køller.

På en oversiktlig måte kan du se hvordan ballflukten endres gjennom enkle sving – og utstyrsforandringer. Denne informasjonen kan du få sendt til din PC, iPad eller smartphone etter instruksjonsøkten. Værforhold og balltype spiller selvfølgelig en viktig rolle for slaglengder och ballflukter. En ny funksjon i Trackman gjør at du kan normalisere forholdene slik at du får se hvor langt ballen hadde gått ved eksempelvis vindstille forhold.

Trackman-og-smartphone-e1477732869454

Priser

Det blir ingen pristillegg for bruk av svingstudio – veil.priser for Pro Services gjelder. Vi håper mange vil benytte seg av dette unike verktøyet for utvikling av sin golfsving. Det skal bidra til bedre golfopplevelser for deg.

Trenger du mer informasjon – ta en prat med Nicolai, (905 35 219).

Klikk her for swingcatalysts hjemmeside
Klikk her for Trackmans hjemmeside