Protimer

ACADEMY

Protimer

Formål

BOOK DIN TIME HER

TRENERteam:

Nicolai rundt3

Nicolai Langeland

PGA Head Pro

Nicolai er utdannet fra PGA Norway og er Head pro på Miklagard Golf. Nicolai sine undervisningsmetoder har vist seg å være vellykkede med spillere på alle nivåer.

Toppspillere som Viktor Hovland, Henrik Bjørnstad, Markus Braadlie, Carl Didrik Fosaas og Julie Boysen Hillestad har jobbet med Nicolai for å forbedre spillet sitt.

Nicolai er fagansvarlig for Miklagard Academy som innebærer ansvar for utvikling og oppfølging av klubbens proer. Ved spørsmål rundt booking kontakt Nicolai direkte på mail. 

E-post:  nicolai@miklagardgolf.no

ståle rundt

Ståle Bredesen Hoel

PGA Trener

Ståle er utdannet ved Høgskolen i Elverum med en bachelorgrad i idrett – spesialisering i trenerrollen/ fordypning i golf som gir tittelen PGA Pro da Høgskolen samarbeider med NGF / PGA. Ståle har åtte års erfaring med instruksjon på Miklagard Golf. Ståle har blitt veiledet av Nicolai Langeland i mer enn 8 år, både som spiller og som instruktør, og liker og utvikle spillere på alle nivåer.

Han er tilgjengelig for alle typer protjenester. Ståle er ansvarlig for klubbens medlemstrening, juniortrening og tirsdags 9’ern. 

E-post: staale@miklagardgolf.no

Emilie rundt

EMILIE HELENE R. KVAMME

PGA Trener

Emilie er 25 år og kommer fra Elverum. Hun er utdannet ved Høgskolen i Elverum med en bachelorgrad i idrett – spesialisering i trenerrollen/fordypning i golf som gir tittelen PGA Pro da Høgskolen samarbeider med NGF/PGA. Emilie er ansvarlig for klubbens juniorer, medlemstrening, turneringer og MBC. ⁣

Emilie er også coach for NGF/Team Norway og trener for JenteGolf Romerike prosjektet.

E-post: emilie@miklagardgolf.no

Vi tilbyr:

Herre gruppe

Priser vinter 2021/2022

Nicolai Langeland

Ståle Bredesen Hoel

Emilie H. Kvamme

25 min.*500,-450,-
50 min.

6 x 50 min.
*

*
900,-

4990,-
800,-

4490,-
*Kontakt: nicolai@miklagardgolf.no