Protime/Kurs

Kurs

Kurs

VTG nybegynnerkurs, ABC bedriftskurs og bedriftstilpasset trening

VTG-nybegynnerkurs 2018

I 2017 fikk 72 «nye golfere» sine diplomer. Alle fikk tilbud om oppfølging og trening gjennom vårt opplegg for medlemstrening (20 timer pr. sesong )

I 2018 arrangeres tre VTG-kurs som følger:
4-6.mai  –  gjennomført.
1-3.juni  –  gjennomført
3-5.aug  –  klikk HER for påmelding

Kontakt gjerne Miklagard Academy hvis du har noen spørsmål.

12 timers kurs

Veien Til Golf–kurs er på minimum 12 klokketimer hvorav minimum ¾ som praksis på et utendørs golfanlegg. NGFs treningskort er pensum, og alle punkter på treningskortet skal gjennomføres i praksis. Materiell fra NGF skal benyttes; heftet Veien til Golf, en illustrert utgave av golfreglene og regelboken. For barn til og med 12 år skal NGFs materiell Barn & Golf med Golfmerket brukes.

Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs, dvs. at alle punktene på treningskortet er gjennomført i praksis, tildeles spilleren klubbhandicap -54. Alle deltakere skal få tilbud om oppfølging etter avsluttet VTG-kurs.

Kurstider

På Miklagard er kursets 12 timer fordelt som følger:  Fredag kl. 17.00 til 20.00 – teori og banebesøk  /  Lørdag og søndag kl. 09.00 til 13.30 – instruksjon på treningsfeltet

Kurspris og medlemskap

VTG-kurset koster kr 1390,- pr. person. Prisen inkluderer lån av køller og alt du trenger av kursmateriell. Gir du kurset som gave utsteder vi flotte gavekort. Melder du deg inn i Miklagard med enten TOTAL, PLUSS eller BASISmedlemskap er kurset gratis. Er du litt usikker på din golfambisjon, og ønsker å prøve deg litt frem – da kan medlemskapet START være et fornuftig valg. Vi tilbyr nybegynnere en startpakke på kr. 2500,- som inkluderer VTG-kurset, STARTmedlemskap for ett år samt én greefeebillett. Familie og venner av våre medlemmer får kurset gratis forutsatt de melder seg inn i klubben på et medlemskap med full spillerett.

Golf – en arena for «a lifetime»!

Golf kan du begynne med uansett alder og kose deg med «for a lifetime».. Den kombinerer det sosiale med god mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. Miklagard har juniorgruppe, herregruppe, seniorgruppe og damegruppe hvor du kan bli med på aktiviteter som passer for deg. Andre arenaer for aktiviteter og sosialt samvær er medlemstrening, turneringer, golfreiser, spill på banen, medlemstreff (sommerfest) og vår “Social Club”.

Målet med Veien til Golf (VTG)-opplæringen er at golf skal introduseres på en slik måte at spilleren føler trygghet og trivsel, og blir inspirert til å fortsette med trening og spill. Gjennom nybegynnerkurset skal spilleren komme i gang med trening, samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golfvett og ferdsel på golfbanen.

veien-til-golf-ungdommer1-e1478068954631

Noen av våre fornøyde VTG-deltakere

Golfere lever lenger – les artikkelen!

ABC-innføring i golf

Bedriftsgruppe – ikke golfere

Et meget populært og nyttig bedriftskurs er vårt ABC- innføring i golf. Kombinér dette med et leder, salgs – eller kundemøte i ett av våre møterom. Ta en lunsj i restauranten og avslutt med ABC-kurset. Mange bedrifter liker denne «agendaen». I tillegg kan vi arrangere events, tilpassede kurs med nærspill, driver, putting o.l. Opptil 14 personer pr. instruktør / 60 minutter kr 995,-. Vi anbefaler et 3-4 timers ABC-kurs. ( Rangeballer og lån av køller er inkludert)

Noe du lurer på? Kontakt gjerne Christian Løvstad på christian@miklagardgolf.no eller 482 20 102 for ytterligere informasjon.

Bedriftsgruppe – golfere

Har bedriften din en golfgruppe som ønsker et strukturert treningsopplegg med PGA pro – på et treningsanlegg med gresstee, Titleist NXT tour rangeballer, treningsgreener med topp kvalitet, wedgeområder for spill fra 100 m og inn, svingstudio osv…?  Miklagard tilbyr gruppetrening med god individuell oppfølging.

Vi utarbeider treningsprogram basert på eksempelvis 7 økter á 1,5 timer – programmet kan kjøres i mai og juni eller august og september – alternativt et sesongopplegg (vår/sommer/høst). Vi har flere bedrifter som benytter seg av denne tjenesten. Be gjerne om referanser.

Kontakt oss for mer utfyllende informasjon og  pristilbud  –   egil@miklagardgolf.no  /  917 48 208   eller tore@miklagardgolf.no  /  977 74 996

Rangen-fra-rangehus-1160x508-suverene-treningsforhold-2-1024x448

Samarbeidspartnere

Miklagard 
The Passion
 of Golf

Meld deg på vårt nyhetsbrev

miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.