Kurs

Kurs

Kurs

Kurs

VTG nybegynnerkurs, ABC bedriftskurs og bedriftstilpasset trening

VTG-nybegynnerkurs

Nye kurs settes opp i mai, juni og august 2020.

Under finner du mer informasjon om kurset.

Kontakt gjerne PGA Pro Ståle Bredesen Hoel hvis du har noen spørsmål.

12 timers kurs

Veien Til Golf–kurs er på minimum 12 klokketimer hvorav minimum ¾ som praksis på et utendørs golfanlegg. . Materiell fra NGF skal benyttes; heftet Veien til Golf, en illustrert utgave av golfreglene og regelboken. For barn til og med 12 år skal NGFs materiell Barn & Golf med Golfmerket brukes.

Det er ingen obligatoriske prøver, hverken teoretiske eller praktiske. Etter avsluttet og godkjent VTG-kurs, dvs. at alle punktene på treningskortet er gjennomført i praksis, tildeles spilleren klubbhandicap -54. 

Kurstider

Kursets 12 timer fordeles med seks timer pr. kursdag – med både teori og praktisk trening som innhold.

Kurspris og medlemskap

Kurspris 2020 blir lagt ut i mars/april. Prisen inkluderer lån av køller og alt du trenger av kursmateriell. Gir du kurset som gave utsteder vi flotte gavekort. Melder du deg inn i Miklagard på et TOTAL eller BASISmedlemskap er kurset gratis. Er du litt usikker på din golfambisjon, og ønsker å prøve deg litt frem – da kan medlemskapet START være et fornuftig valg. 

For spørsmål vedr. VTG-kurs – kontakt PGA Pro Ståle Bredesen Hoel.

Golf – en arena for «a lifetime»!

Golf kan du begynne med uansett alder og kose deg med «for a lifetime».. Den kombinerer det sosiale med god mosjon, flott natur og frisk luft. Du kan spille golf sammen med venner, familie, kjæreste eller kolleger. Unge og gamle, nybegynnere og proffer kan spille sammen. Du velger selv hvor mye tid du vil bruke. Miklagard har juniorgruppe, herregruppe, seniorgruppe og damegruppe hvor du kan bli med på aktiviteter som passer for deg. Andre arenaer for aktiviteter og sosialt samvær er medlemstrening, turneringer, golfreiser, spill på banen, medlemstreff (sommerfest) og vår “Social Club”.

Målet med Veien til Golf (VTG)-opplæringen er at golf skal introduseres på en slik måte at spilleren føler trygghet og trivsel, og blir inspirert til å fortsette med trening og spill. Gjennom nybegynnerkurset skal spilleren komme i gang med trening, samt lære det mest grunnleggende om sikkerhet, golfvett og ferdsel på golfbanen.

Noen av våre fornøyde VTG-deltakere

ABC-innføring i golf

Bedriftsgruppe – ikke golfere

Et meget populært og nyttig bedriftskurs er vårt ABC- innføring i golf. Kombinér dette med et leder, salgs – eller kundemøte i ett av våre møterom. Ta en lunsj i restauranten og avslutt med ABC-kurset. Mange bedrifter liker denne «agendaen». I tillegg kan vi arrangere events, tilpassede kurs med nærspill, driver, putting o.l. Maks. 12 personer pr. instruktør. Ta kontakt for et pristilbud. Vi anbefaler et 2-3 timers ABC-kurs. ( Rangeballer og lån av køller er inkludert)

Noe du lurer på? Kontakt gjerne PGA Pro Ståle Bredesen Hoel  / 911 34 761 for ytterligere informasjon.

Bedriftsgruppe – golfere

Har bedriften din en golfgruppe som ønsker et strukturert treningsopplegg med PGA pro – på et treningsanlegg med gresstee, Titleist NXT tour rangeballer, treningsgreener med topp kvalitet, wedgeområder for spill fra 100 m og inn, svingstudio osv…?  Miklagard tilbyr gruppetrening med god individuell oppfølging.

Vi utarbeider treningsprogram basert på eksempelvis 7 økter á 1,5 timer – programmet kan kjøres i mai og juni eller august og september – alternativt et sesongopplegg (vår/sommer/høst). Vi har flere bedrifter som benytter seg av denne tjenesten. Be gjerne om referanser.

Kontakt PGA Pro Ståle Bredesen Hoel for mer utfyllende informasjon og  pristilbud.