personvern

 

Personvern, cookies og GDPR

PERSONVERNERKLÆRING

Dette er en personvernerklæring for Miklagard Golf AS behandling av personopplysninger relatert til våre gjester og medlemmer. Miklagard Golf vil samle personopplysninger om gjestene og medlemmene sine for å kunne levere tjenestene sine. Denne personvernerklæringen gir deg informasjon du har krav på om når personopplysningene dine blir innhentet, inkludert hvordan Miklagard Golf samler inn og behandler personopplysninger. Personvernerklæringen dekker alle personopplysninger gitt av deg, eller samlet inn av oss som en del av tjenestene våre. Miklagard Golf er underlagt norsk lov og vil behandle personopplysningene dine i samsvar med gjeldende lover og regler om personopplysninger.

  • Datakontrollør for personopplysningene dine

​Datakontrolløren avgjør formålet med og måten personopplysninger blir behandlet på. For formålet med denne personvernerklæringen, er Miklagard Golf datakontrollør for personopplysningene du har oppgitt ved registrering som et medlem på Miklagard Golfs nettsted; [https://www.miklagardgolf.no] “Nettstedet” eller ved å delta på arrangementer eller leie lokaler.

Kontaktinformasjon for datakontrolløren:
Miklagard Golf AS
Postboks 87 Kløfta
2041 Kløfta
E-post: elisa@miklagardgolf.no

  • Om informasjonen Miklagard Golf samler inn fra deg

Når du registrerer deg som medlem eller sender hendvendlese via kontaktskjema hos Miklagard Golf, eller som et medlem på Nettstedet, vil Miklagard Golf samle inn og behandle enkelte typer informasjon om deg. Typen informasjon Miklagard Golf samler inn kan deles inn i følgende kategorier:

  • Personlig informasjon; f.eks. informasjon som kan brukes til å identifisere en individuell person, inkludert fornavn og etternavn, alder, kjønn, fødselsdag, tittel/posisjon, kredittkort-informasjon eller annen finansiell informasjon, hjemmeadresse eller annen adresse, e-postadresse, telefonnummer og annen kontaktinformasjon, aktivitetslogg på brukerprofil og annonsering.
  • Informasjon innsamlet gjennom din bruk av Nettstedet; f.eks. informasjon innsamlet gjennom datasporing, for eksempel ved bruk av informasjonskapsler (cookies) (se avsnitt 3 nedenfor) og ved bruk av analyseverktøy, slik som Google Analytics. Informasjonen som samles inn kan inkludere hva slags nettleser du bruker, hvilket tredjeparts nettsted som har satt deg i kontakt med Nettstedet, søkeordene du skriver inn på Nettstedet, de spesielle stedene du besøker på Nettstedet og hvor lenge besøket ditt varer. 
  • IP-adresse og annen informasjon om datamaskinen din; Miklagard Golf kan samle og lagre IP-adressen din (tallet som identifiserer datamaskine din på internett) og annen informasjon om datamaskinen din for systemadministrasjons-formål (bl.a. for å regne ut hvor mange brukere som har hatt tilgang til og har brukt nettstedet). IP-adressen vil kun bli lagret den tiden du besøker nettstedet, og vil deretter enten bli slettet eller anonymisert.
  • Informasjonskapsler (cookies)

Miklagard Golf kan bruke informasjonskapsler og andre metoder for innsamling av informasjon for å forbedre brukeropplevelsen og optimalisere Nettstedet. Som besøker på Nettstedet vårt, vil du i hovedregelen forbli anonym. Legg likevel merke til at du vil bli autentisert. I tillegg vil stedsdata bli lagret for å optimalisere portal-opplevelsen. Stedsdataene blir aldri lenket til brukerdataene.

For å oppdage og slette informasjonskapsler kan du endre innstillingene i nettleseren din. “Hjelp”-funksjonen i nettleseren din kan hjelpe deg til å konfigurere nettleseren til å unngå eller slette eksisterende informasjonskapsler. Du kan også lære deg hvordan du blokkerer alle nye informasjonskapsler i nettleseren din, samt hvilke konfigurasjonssteg som er nødvendige for å motta et varsel om nye informasjonskapsler. Legg forøvrig merke til at hvis du velger å ikke akseptere informasjonskapsler, kan tilgangen din til enkelte funksjoner på Nettstedet bli begrenset.

  • Hvor samles personopplysningene dine inn?

Personopplysninger samles inn gjennom din bruk av Nettstedet, fra skjemaet du fyller ut når du registrerer deg som et medlem på Nettstedet, eller fra informasjonen du gir Miklagard Golf i sammenheng med medlemskapet ditt, eller ved å fylle ut kontaktskjemaer.

  • Hvordan Miklagard Golf bruker personopplysningene dine

Miklagard Golf vil bruke personopplysningene du gir oss eller som Miklagard Golf samler inn gjennom din bruk av Nettstedet, til følgende formål:

  1. for å fullføre en avtale med deg, f.eks. å tilby deg medlemskap eller greenfee-bestilling på området;
  2. for å gjøre det mulig for deg å bestille greenfee eller sende inn et kontaktskjema direkte fra Nettstedet;
  3. for å forbedre tjenestene våre, innholdet på Nettstedet og andre relevante plattformer, for eksempel ved å samle inn og behandle data for interne statistiske årsaker, administrasjon og markedsføring av Miklagard Golf. Dette inkluderer identifikasjon av generelle nyttemodeller for å sette Miklagard Golf i stand til å forbedre sine tjenester og Nettstedet;
  4. for å svare på dine spørsmål og forespørsler;
  5. for å gi deg informasjon om nye og andre tjenester Miklagard Golf tilbyr;
  6. for å informere deg om endringer i denne personvernerklæringen;
  7. for undersøkelser av og beskyttelse mot brudd på denne personvernerklæringen, kriminelle handlinger, svindel og potensielle trusler mot våre eller andre personers juridiske rettigheter;
  8. for å to etterkomme gjeldende lover og regler;
  9. for ethvert annet formål enten beskrevet i denne personvernerklæringen, eller for hvilke Miklagard Golf vil gi deg spesielt beskjed i tidsrommet for innsamlingen, eller for å motta ditt samtykke, eller som tillatt eller krevet av lover, regler, forskrifter eller noen annen juridisk prosess.
  • Samtykke og annen juridisk basis for behandling av personopplysninger

For å kunne behandle personopplysningene dine, krever Miklagard Golf ditt samtykke eller annet juridisk grunnlag. Samtykke kan gis på forespørsel fra Miklagard Golf, eller ved å frivillig gi Miklagard Golf opplysningene gjennom en medlemssøknad, Nettstedet eller andre plattformer som er relevante for Miklagard Golf.

Du kan når som helst trekke tilbake samtykket ditt ved å sende en e-post til Miklagard Golf, eller du kan bruke delprogrammet på nettsiden der du kan administrere data-samtykket ditt. Hvis du ønsker å redigere eller å slette profilen din på innloggingen på Golf Box, vennligst kontakt Norges Golfforbund. Direkte lenke til NGF retningslinjer for informasjonskapsler, se www.golfforbundet.no/om/nyttig/personvern

Merk deg at enkelte tjenester som leveres gjennom nettstedet, slik som innlogging på Golf Box, er avhengig av behandlingen av bestemt informasjon som angår kunden, og at tilbaketrekking av samtykke kan medføre at brukeren ikke lenger vil være i stand til å foreta slike bestillinger gjennom Nettstedet. Dette er grunnen til at det er viktig å kontakte Norges Golfforbund om Golf Box.

Andre juridiske grunner til behandling, kan være behandling av personopplysninger som er nødvendig for at Miklagard Golf skal kunne etterkomme alle gjeldende regler og forskrifter som Miklagard Golf er gjenstand for, f.eks. lovbestemte regler relatert til lagring for regnskapsmessige formål.

Personopplysningene dine vil ikke bli lagret lenger enn høyst nødvendig for at Miklagard Golf skal kunne oppfylle formålene over.

  • Formidling til tredjeparter

Miklagard Golf kan formidle personopplysningene dine til leverandører og underleverandører som utfører tjenester for Miklagard Golf, for å gjøre det mulig å levere tjenestene sine til deg. (Miklagard Golf kan for eksempel bruke leverandører som vertskap for Nettstedet, for å muliggjøre kontakt med kunder via e-post eller SMS, betalingssystemer o.l.) Leverandører og underleverandører kan bruke opplysningene dine til formålene opplysningene ble innsamlet for, og for å utføre oppgavene sine. Alle slike overføringer av personopplysninger til leverandører og underleverandører vil bli styrt av og utført i overensstemmelse med en databehandlingsavtale.

Miklagard Golf vil ikke overføre, selge, leie ut eller utveksle opplysninger som kan identifisere enkeltpersoner, med en tredjepart på en måte som ikke dekkes av denne personvernerklæringen, uten ditt uttrykkelige samtykke. Unntaket er dersom Miklagard Golf pålegges dette ved lov eller bindende rettsordre, eller når det er nødvendig på grunn av en forretningstransaksjon.

  • Beskyttelse av opplysningene dine

Miklagard Golf tar personvernrettighetene til våre brukere på alvor og har tatt rimelige skritt for å beskytte brukerens personvern, inkludert fysiske, tekniske og organisasjonsmessige tiltak for å forhindre tap, endringer, tyveri og uautorisert tilgang til lagret informasjon og som på andre måter er behandlet av Miklagard Golf.

  • Lenker til tredjeparters nettsteder

Nettstedet kan inneholde lenker til andre tredjeparts-nettsteder. Disse tredjeparts-nettstedene har sine egne retningslinjer for personvern som avgjør hvordan tredjeparts-nettstedet drives og hvordan personopplysninger blir innsamlet og behandlet. Hvis du sender inn personlig informasjon til noen av disse tredjeparts-nettstedene, er denne informasjonen styrt av deres retningslinjer for personvern. Miklagard Golf tar ikke noe ansvar for slike tredjeparts-nettsteder, hvordan de drives og hvordan de behandler personopplysningene dine. Miklagard Golf anbefaler at du gjør deg kjent med retningslinjene og vilkårene for personvern hos slike tredjeparts-nettsteder når du besøker og bruker slike nettsteder.

  • Rettighetene dine

Du har rett til å kreve tilgang til personopplysningene Miklagard Golf har samlet inn om deg. Hvis du bruker Golf Box innlogging på et nettsted som er en tredjepart-nettside innlogging, må du kontakte Norges Golfforbund for å få opplysningene dine og slette Golf Box-profilen din.

Du har rett til når som helst å kreve sletting av personopplysningene dine. Ved et slikt krav vil alle personopplysningene dine bli slettet, dersom ikke lovbestemte forpliktelser eller legitime interesser krever fortsatt lagring. Anonymisert informasjon, det vil si informasjon som ikke kan lenkes til deg, kan lagres fortsatt.

Hvis du ønsker å utøve retten din til å:

  1. få informasjon om hvilke personopplysninger Miklagard Golf har registrert om deg;
  2. endre eller oppdatere de lagrede opplysningene og korrigere eventuelle feil i disse;
  3. kreve at unødvendige data blir slettet;
  4. stoppe mottak av e-poster fra oss, slik som nyhetsbrev og lignende;
  5. trekke tilbake samtykket til innsamling, behandling, bruk eller overføring av personopplysningene dine til tredjeparter;
  6. kreve informasjon om din rett til dataoverføring, det vil si retten din til å få tak i, gjenbruke og overføre personopplysninger som er levert til Miklagard Golf, til et annet IT-miljø;

må du kontakte Miklagard Golf via kontaktinformasjonen som nevnt i avsnitt 1.

Hvis du tror at vår behandling av personopplysningene dine bryter med relevante forskrifter om databeskyttelse, har du krav på å legge inn en klage hos tilsynsmyndigheten på bostedet ditt, arbeidssted eller sted for den påståtte overtredelsen, eller til annen relevant tilsynsmyndighet. I Norge er dette Datatilsynet.

  • Endringer i personvernerklæringen

Miklagard Golf forbeholder seg retten til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Den nyeste endringen går foran tidligere versjoner. Den gjeldende versjonen av personvernerklæringen vil være tilgjengelig på Nettstedet til enhver tid. Miklagard Golf vil gi brukeren beskjed om alle endringer i personvernerklæringen som vil kreve ditt samtykke.

Ved å benytte deg av Miklagard Golfs tjenester, aksepterer du elektronisk informasjon om og publisering av denne personvernerklæringen på Nettstedet, og du samtykker i at elektronisk informasjon om og publisering av reviderte versjoner av denne personvernerklæringen på Nettstedet er gyldig som en varsling til deg.

Her kan du se hvordan du administrerer cookies i de ulike nettleserne.

  • Chrome – https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=no
  • Safari – https://support.apple.com/kb/PH21411?locale=no_NO
  • Internet Explorer – https://support.microsoft.com/nb-no/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies
  • Edge – https://privacy.microsoft.com/nb-no/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
  • Firefox – https://support.mozilla.org/no/kb/aktiver-og-deaktiver-infokapsler
  • Opera – https://www.opera.com/help/tutorials/security/cookies/

Hvis du velger å ikke akseptere cookies risikerer du at brukeropplevelsen blir nedsatt.

Alle tredjepartner benyttet er i henhold til EU`s lovgivning GDPR (General Data Protection Regulation). Eksterne script benyttet på miklagardgolf.no er Google Analytics, Facebook, Make Newsmail og Google Tag Manager. Meste av våre cookies lagres via tredjepartsaktører (script), og Miklagard Golf AS forholder seg til de enhver tids gjeldende regler for disse. Miklagardgolf.no benytter såkalte «cookies» (informasjonskapsler). En cookie er en liten tekstfil som blir lagret på din harddisk av nettstedet du besøker. Filen inneholder informasjon og blir blant annet brukt til å støtte deg som bruker og til statistikk. Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som «innstillinger», «sikkerhet» e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt.

Vil du ha dine data eksportert eller dine data slettet  så fyll inn skjemaet under.

 


Miklagard 
The Passion
 of Golf
miklagard golf-20

Miklagard Golf - The Passion of Golf

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap.
Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse

Copyright © 2018 Miklagard Golf | All rights reserved | Developed by Media Performance. Please report any error on this website by clicking here.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.