Nyheter

Gimmie - hele Norges ­golf-app

Av: Elisa  |  Publisert: 10. mai 2023  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Gimmie er Norges nye offisielle golf-app som samler tjenestene du trenger på ett sted.

8. mai lanserte Norges Golfforbund Gimmie, en ny app til bruk for alle medlemmer av norske golfklubber. 

Med Gimmie vil man kunne bestille starttid, levere scorekort og få justert handicap gjennom tilgang til GolfBox. I tillegg kan man velge bane, legge til venner og føre score underveis på runden, samt motta nyheter og innhold fra redaksjonen i Norsk Golf og de klubbene man ønsker å følge. I løpet av sommeren kommer også baneguide med GPS-tracking.

- Vi er veldig glade for å kunne lansere et nytt verktøy som vil komme hele Golf-Norge til gode, enten du er golfer, klubb eller forbund. Med Gimmie får vi nå et system som samler alt vi trenger på én og samme plattform, sier generalsekretær i NGF, Tor-Anders Hanssen.

Appen er utviklet av danske GLFR i samarbeid med GolfBox på oppdrag fra Norges Golfforbund, og er gratis og laste ned og å bruke for alle med et medlemskap i en golfklubb tilsluttet NGF.

- Vi i GLFR gleder oss over å gjennom Gimmie kunne levere best tenkelig informasjon og service til golfspillerne, før de skal spille en runde, mens de spiller golf, og etter at de har spilt. Vi ser frem til en langt og tett samarbeid med Norges Golfforbund og klubbene. Med Gimmie settes ganske enkelt en ny standard for golf- og klubbapper, sier CEO i GLFR, Hans Henrik Junge.

Gimmie kan lastes ned i AppStore og Google Play. På sikt vil Gimmie erstatte den eksisterende GolfBox-appen, men GolfBox på nett kan brukes akkurat som før.