Nyheter

Banestatus 25.mai

Av: Elisa  |  Publisert: 25. mai 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Håper dere nyter starten på sesongen. Det var flott å se 146 av dere spille i åpningsturneringen sist søndag.

Siden forrige oppdatering har temperaturene har tatt seg opp litt og vi har hatt noe velkomment regn. Siden mars har vi registrert 30 mm regn. Selv om våren kan være tørr, har denne vært veldig tørr. Heldigvis holder vannet her seg bra, selv om vi ser et fall på rundt 60-80 cm i vannstanden.

De små, skadede områdene på greener ble sådd igjen for rundt 2 uker siden, frøet har presset seg gjennom, og vi venter faktisk på at disse områdene skal fylles ut så vi har fullstendig gressdekning. Denne prosessen har gått sakte. Når vi har full gressdekning kan vi virkelig begynne å jobbe med greenene. Hovedoppgavene vil være vanlig børsting og eller vertikal klipping. Dette fjerner den horisontale veksten og vil til slutt gjøres for å få fart på greenene og skape en jevnere overflate.

Jobber som vi håper å fullføre snart er de 2 nye utslagsstedene på hull 5 og 16, noe etterarbeid som kreves før vi sår utslagsstedene. Vi skal også prøve litt hybridgress på rangen. Hybridgresset er i utgangspunktet kunstgress som vi dyrker ekte gress på. Dette vil bety at du kan slå fra gresset uten å skade området. Vi skal holde dere oppdatert på framgangen her.

Med vennlig hilsen
Duncan og Team