Nyheter

Banestatus 05.oktober

Av: Elisa  |  Publisert: 5. oktober 2022  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Dette blir min siste oppdatering før vi stenger for sesongen.

Vi har ikke bestemt oss for en sluttdato ennå. Det viktigste å vurdere når vi stenger er tilstanden på banen. Det beste vi kan håpe på om våren er de samme forholdene som nå like før vinteren setter inn. Hvis vi begynner å skape problemer med slitasje vil dette gi de slitte områdene mye mindre sjanse til å overleve vinteren. Som vanlig på denne tiden av året tørker ikke banen særlig godt etter regnet som kommer. Dette skyldes lavere temperaturer og eller tåke/dugg hver morgen.

Det har vært veldig mildt så langt i høst og vi fortsetter å kutte spilleflaten vår minst en gang i uken, mulig vil vi kutte en gang til, dette vil avhenge av prognosen og forholdene. Vi vil ikke kutte og så plutselig faller temperaturene og forblir lave. Hvis vi klipper gresset vil vi ha restitusjon etterpå.

Vi har noen små prosjekter på gang. Vi vil rydde opp i noe gammelt dreneringsarbeid, bygge en mer permanent bro bak green 9 slik at alle spillere som bare spiller 9 kan gå ut av banen lettere. Vi begynner med å kutte ned den lange roughen i de neste ukene på noen områder. I disse omerådene vil grunnforholdene bli evaluert og muligens tar vi dem med i vår ukentlige grovskjæring fra neste år hvis bakken er jevn nok for våre skjæremaskiner. Venstre side av hull 4 et eksempel på dette.
Håper dere nyter det som er igjen av sesongen.

Vennlig hilsen
Duncan og Team