Medlemskap

Miklagard Golf satser høyt for 2023

Miklagard Golf har fanget oppmerksomheten til mange golfentusiaster med sin flotte 18-hulls golfbane som er designet av Robert Trent Jones Jr. Her ligger alt til rette for spennende golfspill for alle som er lidenskapelig opptatt av golfsporten – uavhengig av ferdigheter.

Opp gjennom årene har Miklagard Golf vært arena for mange store golfturneringer, inkludert The European Challenge Tour, Turkish Airlines, World Golf Series og Canons Pro Series. Golfbanen er imidlertid like velegnet for deg som vil spille amatørgolf med venner.

Her kan du lære mer om golfklubben vår, og hvorfor du bør bli en del av den!

 

Om Miklagard Golfklubb

Miklagard Golf åpnet i 2001, og ligger idyllisk til på Kløfta i Ullensaker – ti korte minutter med bil fra Oslo Lufthavn og 20 minutter fra sentrum. Et lite steinkast unna golfbanen finner du også et av Nordens største og fineste golfhotell Lily Country Club.

Det siste året har vi forbedret kvaliteten på banene våre ytterligere, og vi jobber også målrettet for å kunne forbedre treningsmulighetene. I 2023 vil golftilbudet vårt være bedre enn noensinne.

Våre visjoner

Miklagard Golfs visjon er å kunne tilby Norges mest moderne, velutviklede og morsomme golfopplevelse – både for våre medlemmer, deres eventuelle gjester og for samarbeidspartnere.

Da banen ble planlagt, var ambisjonen vår at den skulle rangere høyt blant verdens beste golfbaner. Den naturlige topografien og det vakre landskapet sikrer at golfbanen får en helt unik karakter.

Banens utforming og unike arkitektur designet av Robert Trent Jones Jr., er noe vi erfarer at mange spillere verdsetter.

Banen er kåret til en av de beste norske golfbanene i Rolex Gold Guide, Golf Digest og Top 100 Golf Courses. Sistnevnte har også rangert banen som en av de 100 beste i Europa. Vi er stolte av at ambisjonene våre har gitt resultater.

 

Greener av beste kvalitet

For å sikre deg en best mulig opplevelse på golfbanen – og for å gi deg mest mulig glede av det morsomme og utfordrende designet til Robert Trent Jones Jr. – jobber vi kontinuerlig for å øke hastigheten på greenene våre.

Våre greenkeepere har tilgang på utstyr av beste kvalitet, slik at greenene hele tiden skal stå til forventningene.

Greenene, som i de fleste tilfeller er opphøyde og beskyttet av vakre bunkere, blir betraktet som noen av Europas beste. Vi oppnår til daglig hastigheter på omkring 10+ på stimp-måleren (målt uten å stresse gresset).

Vi har som mål å sikre at greenene vedlikeholdes, slik at du får en best mulig spillopplevelse hver gang du besøker oss. Hver tiende dag sår vi områder der det finnes eventuelle skader på greenen.

Bli medlem her


 

Besøk Greenfield Terrace restaurant mellom slagene

En god golfopplevelse handler ikke bare om perfekte spilleforhold. Det skal også være rom for hyggelig felleskap! Miklagard Golf har derfor en flott restaurant der du kan nyte god mat sammen med venner og treningspartnere.

På restauranten kan du være sosial og samtidig få mulighet til å nyte et bedre måltid. Her er det selvfølgelig også rom for å slappe av etter en runde med golfspill.

Restauranten er lokalisert i klubbhuset Greenfield Terrace, og drives av vårt partnerhotell Lily Country Club. Kokkene står klare til å trylle frem de deiligste retter – og vi kan avsløre at maten er en opplevelse i seg selv.

>  Se årets meny her


 

Øv på slagene ved Trackman driving range

Miklagard Golf ønsker nå å forbedre treningsmulighetene dine ytterligere, ved å introdusere Trackman driving range til våren.

Her får du mulighet til å trene på en helt annen måte enn hva du har gjort tidligere – med datadrevne verktøy og smart utstyr som gir deg veiledningen du trenger.

Teknologien og den databaserte opplevelsen gir deg følelsen av å være på banen, slik at du kan trene under realistiske omgivelser i ditt eget tempo. Trackman driving range er tilpasset spillere på alle nivå.

Tren mer effektivt og målrettet, og nå resultatene du setter deg.


 

Norges beste custom fitting?

For at du skal kunne nå ditt fulle potensial, er du avhengig av riktig utstyr. Hos Miklagard Golf finner du derfor det som – ifølge mange – trolig er Norges beste custom fitting. Vi er én av få i Europa som offisielt kan bygge for Titleist, Callaway, TaylorMade med fler.

Stikk innom Tom Horley – en av Nordens beste innen custom-fitting av golfutstyr. Horley er klar for å hjelpe deg med å finne utstyret du trenger, slik at du kan forbedre egne ferdigheter på golfbanen.

Gjennom Miklagard Golf har du også tilgang på et treningsakademi. Her kan du få coaching på toppnivå, og bli med i ulike treningsgrupper.

Bli medlem her


 

Lily Country Club – hotell og spa av ypperste kvalitet venter på deg!

Like ved Miklagard Golf finner du flotte Lily Country Club. Her finner du lekre hotellrom og suiter, barer, restauranter og Lily Spa. Ved sistnevnte kan du nyte blant annet tyrkisk dampbad, basseng, badstue, varm/kald kulp og massasje.

Sjekk gjerne inn ved Lily Country Club om du kommer langveisfra, eller bare ønsker å gjøre golfoppholdet til ekstra minneverdig.

Bli medlem i Miklagard golfklubb

En god golfopplevelse krever kvalitet i alle ledd, og akkurat dette får du hos Miklagard Golf. Vi ønsker at du skal føle på en livslang tilhørighet, og at du skal få en spennende og unik opplevelse både på og utenfor golfbanen.

Hos oss skal du få den beste golfopplevelsen – hver gang.

Velkommen som medlem hos oss!

Bli medlem her