Meny

Leie av feriehus

medlemmer

Leie av feriehus

På denne siden kan Miklagards medlemmer legge ut sine feriehus/leiligheter for utleie til øvrige medlemmer. Med jevne mellomrom vil vi sende ut nyhetsbrev som påminnelse og informasjon om hvilke leietilbud som til enhver tid er tilgjengelig. Vi vil også legge en link til siden fra «front page» hjemmeside.

Send oss bilder og nødvendig informasjon hvis du har et feriehus/leilighet for leie – ligger prospektet på en annen salgskanal så kan du også sende oss linken slik at informasjonen blir komplett. Send info til administrasjonen.

Leietilbud

Ny fantastisk hytte i vannkanten i Hamburgsund -midt i golfens paradis - Bohuslän!

Flott beliggende hytte med fantastisk panoramautsikt til Hamburgø, samt sentrum og kanalen i Hamburgsund. Her midt i smørøyet leier vi ut vår nybygde hytte som ligger fantastisk til i vannkanten. Du kan fortøye båten til terrassen. Kun 3 min gange til Hamburgsund sentrum og ferge til Hamburgø og Väderöarna.
Sommerbyene , Strømstad, Fjällbacka, Grebbestad og Smögen ligger rett i nærheten. Huset har 4 soverom (2 med utgang til terrasse), 2 stuer, 2 bad, stort kjøkken, stue og spisestue med panoramautsikt, 120m2 solrik vestvendt terrasse på bakkeplan m/ grill og hagemøbler. 2 terrasser i 2 etg. Det er gjennomgående brukt moderne materialer og løsninger.

• Fri Wi-Fi
• Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin
• Vaskemaskin og tørketrommel 
• Egen brygge på terrassen
• Robåt til fiske etc

Golf

Beliggende midt i golfens paradis med en av Sveriges fineste golfbaner i umiddelbar nærhet. 

Klikk for oversikt golfbaner.

Skjærgårdsidyll

Hamburgsund er et idyllisk tettsted i Bohuslän med en av Sveriges fineste skjærgårder. Dette er virkelig et rekreasjons- og feriested som har det meste. Svaberg, holmer og flotte fiskemuligheter. Dykking og alle former for vannaktiviteter. Et eldorado både for liten og stor.
En av Sveriges fineste golfbaner i umiddelbar nærhet. 
Butikker, restauranter, barer og den lokale fiskehandleren bare 3 min gange fra huset.

Priser

  • Uke 15-22  – NOK 16.000,-
  • Uke 23-27  – NOK 21.000,-
  • Uke 28-36  – NOK 27.000,-
  • Uke 37-38  – NOK 21.000,-
  • Uke 39-50  – NOK 16.000,-
  • uke 40        – NOK 25.000,-

Kan på forespørsel leies ut helger evt langhelger.

Kontakt Lill Lindahl

Kontakt Roar Forfang

Velutstyrt flott feriehus med privat basseng i Hua Hin, Thailand

Flott feriehus på 130 m2 med 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue, spisestue, stort uteområde med stort privat svømmebasseng, 50´ flatskjerm TV, DVD-spiller, stereoanlegg og trådløst internett til leie i Hua Hin, Thailand.

Ønsker du å slappe av i et nytt og moderne flott hus i Thailand med kort vei til strand, uteliv eller golfbaner har du en glimrende mulighet her. Huset stod ferdig i 2011 og holder topp skandinavisk standard. Det ligger i et «norsk» område med mange hus og leiligheter bare 2 km fra sentrum av Hua Hin og stranden i et norskdrevet sameie kalt «Norway Garden». På det parkmessige fellesområdet er det stort svømmebasseng og barnebasseng. Hele området er inngjerdet og har vakthold 24 timer i døgnet.

Golf

Hua Hin er et av Thailands golf-eldoradoer, og det er rundt 8 gode golfbaner i området rundt byen, hvorav et par av dem er i internasjonal toppklasse. Bl.a. spilles det gjentatte ganger Asiatour og Europatour på Black Mountain som er kåret til Thailands beste golfbane. Nærmeste golfbane er Royal Hua Hin og bare rundt 2000 meter unna. Jeg kan sette dere i kontakt med en lokal operatør som kan ordne rimelig greenfee og transport til/fra banene.

Utvendig

Eget stort svømmebasseng med tilhørende utedusj og stor terrasse. Tomten er inngjerdet og skjermet fra innsyn på solsengene som tilhører huset. Det er også et flott avslappingsområde med sofa og hvilestoler på terrassen samt stort spisebord. Begge med plass til 6. Det er to takvifter som sørger for behagelig vind og lys så du kan sitte ute om kvelden også. Tomten er svært godt opplyst med dimmbare lys på terrassen og innebygd lys i svømmebassenget så du kan trygt nyte sene kvelder med en dukkert i ditt private basseng…

Innvendig

Huset består av tre soverom alle med aircondition og takvifte, to bad, stue med spisestue med aircondition og takvifte. I stuen er det en stor sofa + en lenestol i sort skinn, 50´ flatskjerm TV med DVD-spiller og tilkoblingsmuligheter for MP3-spiller, USB, og HDMI. Gir mulighet for diverse utstyr dere tar med (f.eks. ChromeCast eller Apple-TV så dere bl.a. kan se norsk TV). Kabel TV og fiber for trådløst internett (WIFI) – egen fiberkabel til huset med 50 Mbps. Multifunksjonsskriver med kopi- og scannemuligheter. Babyseng.

Fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, toastjern, vannkoker, brødrister, mv. og skandinavisk komfyr med keramisk topp, støvsuger, bod med diverse rengjøringsutstyr og tørkestativ. Kjøkkenet er fullt utstyrt, og det meste av glass, dekketøy og bestikk for 12 personer. Det er 3 soverom, alle med aircondition, takvifter og godt med skapplass og sengetøy. Det er et master bedroom (hovedsoverom) med eget twin-bad, king-size dobbeltseng og direkte utgang til svømmebassenget. Videre er det ytterligere et soverom med king size dobbeltseng og et soverom med 2 store enkeltsenger (1 meter brede og kan om ønskelig flyttes inntil hverandre). Laken, dynetrekk, putetrekk og håndklær inngår i leien.

Hia Hun – bilder feriehus

Klikk her for flere bilder og mer informasjon om Hia Hun.

Solforhold

Huset er vendt mot øst, så solen skinner på bassenget omtrent hele dagen, og du har rikelig med tid til å slappe av og nyte tilværelsen. På det flotte fellesarealet er det også et stort fellesbasseng og barnebasseng som kan benyttes

Beliggenhet

Fra flyplassen i Bangkok er det ca 3 timer å kjøre og privat bil/taxi koster ca 2500 Baht / 600 NOK. Jeg kan gjerne ordne transport for dere med henting på flyplassen eller et hotell i Bangkok. Jeg avtaler da med en lokal engelsktalende sjåfør fra Hua Hin som kjenner godt til området og som også ordner nøkkeloverlevering til huset.

Priser

Lavsesong: NOK 3800 – 4100 per uke, NOK 13500 – 14600 per mnd
Høysesong (utenom jul/nyttår): NOK 4350 – 4700 per uke, NOK 15000 – 16500 per mnd.

Pris per uke/måned avhenger av lengden på leieperioden.
Tillegg pr. overskytende dag/uke, dvs. at det trenger ikke være hele uker eller måneder.

Kontakt: Johan Seim

Lekker og velutstyrt Penthouse leilighet med 3 dobbeltrom og 2 bad i Alcaidesa/Sotogrande, Costa Del Sol, Spania.

Leiligheten ligger i Alcaidesa Links Golf & Beach Resort, ved San Roque og Sotogrande. Kjøretid ca 30 min sør for Marbella og 1 time syd for Malaga flyplass, kun 15 minutter fra Gibraltar. Alcaidesa Links Golf Resort har to flotte golfbaner. I tillegg er det flere andre berømte golfbaner i området som San Roque Golf Club, Valderrama Golf Club, Sotogrande Golf Club og La Reserva Golf Club. Alcaidesa er et rolig og avslappende område, spesielt godt egnet for golfentusiaster og de som kun vil ha sol og strandferie eller en kombinasjon av dette.

Leiligheten er lys og moderne og inneholder 3 soverom med komfortable senger og skyvedørsgarderober med skuffeseksjon, 2 bad/WC, stue, kjøkken og privat takterrasse på hele 220m2, 2 p-plasser i garasjeanlegget med heis direkte til inngangen ved leiligheten, padelbane og felles svømmebassenger med utedusj. Leiligheten har utsikt til Middelhavet og felles bassengområde.

Living-room-4

Velutstyrt kjøkken med keramisk topp (4 plater), stekeovn, microbølgeovn, kjøleskap/frys, vannkoker, brødrister, toastjern, kaffetrakter, Nespresso maskin (eks pads), stavmikser, glass, bestikk, porselen etc. vaskemaskin, tørketrommel, tørkestativ, strykejern, strykebrett, støvsuger, 2 hårfønere, 6 solsenger, Weber gass grill, strand-/ bassengstoler i boden i garasjen, WIFI/trådløst nettverk, tv og dvd/blu ray spiller, røykvarslere i alle rom.

Kjøkken-1024x768

Boligen er generelt godt utstyrt med alt man trenger for et vellykket opphold. Aircondition anlegg (varm/kald) og komfortable king size Jensen senger (180×200 cm) med sommer-dundyner og puter fra Norsk Dun sikrer god sengekomfort.

3-fellesbasseng-1720x996-1024x593

Alcaidesa/Sotogrande

Klikk her for flere bilder og beskrivelse av området Alcaidesa / Sotogrande

Utleie og hjemmeside

Ønsker du å leie ta gjerne kontakt med eier for priser og ledig kapasitet. Pris fra € 450 per weekend / € 630 per uke. Normal sluttvask er obligatorisk kommer som tillegg til leieprisen (leiligheten, sengetøy og håndklær) € 120 inkludert «meet & greet» med nøkkelutlevering av lokal representant.

Se gjerne egen hjemmeside til leiligheten www.alcaidesarental.com for ytterligere informasjon om leiligheten, området San Roque/Sotogrande og Alcaidesa Links Golf Resort.

Kontakt: Erling M. Kristensen

Romslig leilighet til leie – Jomtien Thailand

Leiligheten ligger i View Talay Residence 2 som er ett av de mest populære leilighetskompleksene på Jomtien. Leiligheten har ingen støy fra trafikk eller barer.1,5 time fra flyplassen i Bangkok (1500bath med taxi).

Stort basseng og kun 300 m fra Jomtien beach. Mange restauranter og musikkbarer i nærområdet. Ligger rett over Soi 5. Det er et 20-talls golfbaner innen rimelig avstand.

Leiligheten er romslig på 96m2 og inneholder stue, kjøkken, soverom og bad + terrasse. View Talay Residence har stort privat svømmebasseng og moderne treningsenter.

Pris

Vi tar 1200 bath/døgn eller ca 2250 kr/uke.I tillegg kommer strøm og vask.

Leiligheten blir leid ut via et firma som ligger i første etasje. De ordner med vask, sengetøy, håndklær og alt det praktiske som booking av golf osv.

Luksus feriebolig på Reunion Resort til leie – Florida, USA

7605 Excitement Drive, 34747, Kissimmee FL, Kissimmee, Osceola County, Florida, USA

Luksus-fereibolig-Reunion

Beskrivelse

Leier ut en 6 soveroms luksus feriebolig i Kissimmee, FL. Huset har ett stort kjøkken, stue, 4,5 bad og ligger inne på en av Orlandos beste resorter. Huset ligger 15 minutter unna Disney World og Disney Springs, og ligger også sentralt i forhold til to store outlet malls som selger designer merker til en billig penge. Kissimmee har mange gode restauranter og morsomme aktiviteter å by på. Inne på resorten er det flere basseng, spa, bar for de voksne, flere flotte restauranter og et badeland for de minste! I tillegg er det tre golfbaner -designet av Tom Watson, Jack Nicklaus og Arnold Palmer som passer midt i blinken for enhver golfentusiast. For flere bilder og utfyllende informasjon – gå til denne linken: https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=100814482

Kontakt: Tore Waagø

Sentralt plassert leilighet til leie – Marine La De Duquesa, Spania

Leiligheten ligger 50 min fra Malaga flyplass mot Gibraltar. Leiligheten har 2 soverom (4 sengeplasser, kan sette inn ekstra seng i stue), 2 bad, ett med dusj og ett med dusj og badekar, kjøkken, stue og balkong, internett, flatskjerm TV med begrenset antall kanaler, man kan koble til pc for golfkanaler etc. – garasje med fast plass.

Leilighetskomplekset

Har 4 basseng og 50 meter til stranda, ett av bassengene er oppvarmet i vinterhalvåret  –   2 trimrom, og 2 padel tennisbaner og bordtennisbord  –   200 meter til koselig havn Porto La Duquesa med mange restauranter, butikker, frisør og mye annet   –   SPAanlegg 5 min unna, de har rimelige priser på behandlinger   –   strandrestauranter 50 meter unna.

Bra sommervær fra mars/april og ut hele oktober/november.

Severdigheter og aktiviteter (bl.a.golf)

30 min kjøring til mange severdigheter, eks. dyrepark, badeland, delfinsafari og mange andre muligheter for aktiviteter, utleie av båter, kajakk, brett osv.   –   10 min til Estepona havn   –   20 golfbaner innen 15 min kjøring, gå-avstand til nærmeste golfbane.

For mer informasjon om området se andalucia.org

2 timer til Granada (se Alhambra), Sevilla, 1,5 time til Cadiz og Ronda, 1 time til Tarifa (Atlanterhavet) nydelige strender, mulighet for å leie hest og kiting.

Pris

Pris: kr. 5000,- per uke. Juni til og med sept. Pluss vask, håndklær og sengetøy 100,- per uke
Pris: kr. 4000, per uke. oktober til og med mai. Pluss vask, håndklær og sengetøy € 100,- per uke.

Leiligheten er opptatt fra 25 juni -2 august ellers ledig for utleie.

Kontakt: Rune Jahnsen

Leilighet til leie – høy standard – Alicate Playa – Marbella

Leilighet på 100 m2 – 3. etasje i leilighetskomplekset Alicate Playa. Flott utsikt over en velholdt hage og bassengområdet. Terrassen er på ca 20 m2. To soverom og to bad, stue/spisestue, TV, kjøkken med oppvaskmaskin og vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Leiligheten er nyrenovert i 2015 og innholder bare nye møbler. Sengeplass til fire. Høy standard med blant annet marmorgulv og aircondition. Biloppstillingsplass samt garasje, og heis opp til leiligheten.

Alicate Playa har 24 timers vakthold.

apartment-alicate-playa-marbella-1-1024x682

Fantastisk utvalg av restauranter og strandrestauranter i umiddelbar nærhet. 150 m til den flotte stranden Los Monteros Beach. Tennisbane og helsestudio i gangavstand. Det er ca. 5 km inn til den koselige gamlebyen i Marbella sentrum

Bilder av leiligheten blir lagt ut etter påske.

Golf

Leiligheten ligger i Europas største golfområde med over 30 golfbaner. Noen eksempler:

Rio Real Golf 2,7 km – Marbella Golf & Country Club 4,8 km – Cabopino Golf 6,5 km – La Cala Golf 9,8 km – Real Club de Golf Las Brisas 13,7 km – El Chaparral Golf Club 14,2 km

campo-de-golf-rio-real-768x512

Pris

Priser pr uke:
Januar, februar, mars, april, november, desember: kr 6.000,-
Mai, juni, juli, august, september, oktober: kr 9.000,-

Prisene inkluderer sengetøy, håndklær, strandhåndklær, strøm og sluttvask.

Depositum

Kontakt: Wenche Strømberg / John Erik Strømberg

Leilighet til leie på Reunion Resort, Orlando FL. USA (nylig renovert)

7505 Mourning Dove Circle
Kissimmee, Osceola County, Florida, USA

Beskrivelse

Leilighet til leie i Kissimmee, FL. Leiligheten – ble nettopp renovert med bl.a. nye gulv. Leiligheten ligger 15 minutter utenfor Disney World og Disney Springs. Leiligheten ligger også sentralt til to store outlet-malls. Inne på resorten finnes det aktiviteter for enhver – med golfbaner designet av Tom Watson, Jack Nicklaus og Arnold Palmer er det tre flotte baner for enhver golfentusiast. I området finner du også flere basseng, bar, spa, restauranter og badeland for de små!

For flere bilder og utfyllende informasjon – gå til denne linken:

https://www.finn.no/reise/feriehus-hytteutleie/ad.html?finnkode=103049887

Kontakt: Tore Waagø

Hytte i Trysil eller leilighet på vakre MarMenor Golf Resort

Vi har to hytter i Trysil i nærheten av Trysil fjellbane /golfbane. Den ene hytten bygges nå på Mosetra 2 rett ovenfor golfbanen ferdig høst 2018. Den andre hytten ligger i Fageråsen ( 20 min) med bil til golfbanen. Klikk HER for detaljert informasjon.

To 4-roms leiligheter med 6 sengeplasser i hver leilighet, på vakre MarMenor Golf Resort i Spania på hull 13. Leilighetene ligger ved siden av hverandre med dør imellom og vips så er det plass til 12 golfere. Klikk HER for detaljert informasjon

Mar Menor Golf Resort Resorten er en av i alt seks IRM Golfresorts med tilsvarende seks fantastiske golfbaner designet av Jack Nicklaus. Alle golfresortene ligger i nærheten av hverandre.

www.mosenghyttene.no

Kontakt: Marianne Wethal Moseng / Helge Moseng

Moderne og godt utstyrt 3-roms leilighet i vakre Alcaidesa, Spania

Beliggenhet – fly til Malaga, og ca. 1 times kjøretur sydvestover mot Gibraltar

Hovedbasseng-2279x1524-1024x685

Leiligheten består av 2 soverom, 2 bad, stue med spisestue, kjøkken, stor terrasse med spiseplass, garasjeplass og bod i kjeller. Leiligheten er meget godt utstyrt. Fellesarealer er pent opparbeidet, det er 2 basseng + barnebasseng og paddel court bane

Stue-1920x1214-1024x647

Frankmo – leilighet Alcaidesa

Klikk for flere bilder

Alcaidesa-Links-golf-1917x1092-1024x583

Golf

Det er 5 min gåavstand til kubbhuset på Alcaides og der er det to baner, Links og Heatland. Ved leie hos oss er det rabatterte priser på Alcaidesa. Klubbhuset og treningsområdet er av høy standard og restauranten har et godt kjøkken med hyggelig betjening.
Golfbaner rett ved er: Sotogrande, Valderama med flere. Det er også gode muligheter for å oppleve polokamper, og det er et godt utgangspunkt for utflukter.

Priser

Våre standardpriser per natt er:
Lavsesong: 80 € – Standard: 100 € – Høysesong: 120 €
Obligatorisk sluttvask på 90 € kommer i tillegg.
På forespørsel fra medlemmer vil vi gi et godt tilbud.

Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.