Hvorfor Miklagard

BLI MEDlem på NYE Miklagard!

Kampanje:
De 20 første som tegner seg får et gavekort på kr 2000 for Basis medlemskap eller kr 4000 for Total medlemskap som kan til brukes på produkter i proshopen vår.

  • Topp banekvalitet
  • Suverene treningsforhold
  • Høyt servicenivå
  • Hyggelig klubbmiljø
  • Ingen bindingstid*
  • Ny fantastisk drivingrange - rett ved klubbhuset
  • Seks nydesignede hull
  • Nye treningsfasiliteter tett inntil range og klubbhus
  • Kompakt og med høy kvalitet

Miklagard Golf tilbyr differensierte medlemskap som er tilpasset din livssituasjon og golfambisjon. Du blir del av en attraktiv og spennende golfklubb hvor banen er kåret til Norges beste. Du du har det beste av treningsfasiliteter til rådighet, du vil oppleve et høyt servicenivå og et hyggelig klubbmiljø. Du kan velge blant det råeste av medlemskap som TOTALfamilie og TOTALsingel til det helt enkle som «nærmedlemskapet» START. I oversikten under ser du hvilket medlemskap som passer for deg og evt. din familie. Fra 2020 fjerner vi PLUSS og tilbyr TOTAL –  og BASISmedlemskap. Nye Miklagard blir en fantastisk golfresort som gir deg «high value for money». Ta en «rundtur» på vår hjemmeside for utfyllende informasjon om Miklagard Golf.

*Miklagard har fjernet bindingstiden på aksjonærmedlemskap. Det betyr at du kan melde deg ut av klubben når du måtte ønske det, dvs. ingen risiko. Merk at utmelding gjelder pr. 31.12 – første mulige utmelding er følgelig 31.12.2019. 

Om Miklagard Golf

Miklagard Golf består av en 18 hulls internasjonal mesterskapsbane som har fått mange flotte utmerkelser for kvalitet og design – vi er bl.a. kåret til Norges beste golfbane. Vi har et omfattende treningsområde med puttinggreener, drivingrange med gressutslag, og flere wedge/nærspillsområder med bunkere. På Miklagard trener du med Titleist NXT Tour rangeballer. Vi tilbyr også et stort antall golfbiler, alle med GPS. Kvalitet på greener, fairwayer og utslagssteder holder høy europeisk standard. Miklagard er spesielt kjent for sine kvalitetsgreener.

Miklagard er en kvalitetsbane som aldri er kjedelig å spille. Med fem (5) utslagsteer på hullene finner du alltid nye utfordringer. Vi anbefaler på det sterkeste å velge tee som matcher ditt handicap. Banens vanskelighetsgrad er et resultat av ditt teevalg, spill derfor oftere fra tee 55 og 49, det kan gi deg en bedre opplevelse. På scorekortet finner du våre anbefalinger til valg av tee basert på handicap. Teene 68, 63, 59, 55 og 49 angir banens lengde, eksempelvis 55 = 5500 meter, 49 = 4900 meter.

Medlemskap tilpasset din livssituasjon og ambisjon!

mailto:elisa@miklagardgolf.no

Medlemskap tilpasset din livssituasjon forutsetter fleksibilitet – derfor fjernet Miklagard bindingstiden på aksjonærmedlemskap fra og med 2018. Årsavgifter oppgitt er eks. NGF-avgift.

Fyll ut skjemaet nedenfor så sender vi deg riktig innmeldingsskjema.