Herregruppa

medlem/Medlemskap

Herregruppa

range2

Bli med på herregruppas aktiviteter – sosialt og hyggelig, kombinert med «din ambisjon» for ferdighetsutvikling.

Kontakt i herregruppa
Har du noen spørsmål vedrørende herregruppa på Miklagard, kontakt Tore Waagø.

Treningstilbud 2021

Alle TOTAL og TOTAL familie medlemmer har medlemstrening inkludert i årsavgiften 2021. Plan for medlemstrening og treningsprogram legges ut på hjemmesiden og i ProPlanner i god tid før sesongen. BASIS medlemmer kan melde seg på medlemstreningen ved å betale kr. 1000,- i ProShop.
 
Påmelding til de forskjellige treningene gjøres i ProPlanner. Husk at det kun er 12 plasser på hver økt. Det er veldig viktig at du melder deg av om du ikke kommer så andre medlemmer på ventelisten kan få den plassen.
 
Miklagard Academy tilbyr også 1-1 instruksjon for medlemmer. Vi kan skreddersy en pakke med pro til ditt behov. For booking av protimer. 
 
 
 

Miklagard Serien 2021

Miklagard Serien er hovedturneringen i herregruppa. Den spilles som åpen slagspillturnering hver mandag med start klokken 10.00, 15.00, 16.00 og 17.00.

Det vil også bli spilt en brutto OoM.

Turneringene spilles som netto slagspill i 1 klasse (hcp +8-36,0) spiller fra tee 3 for herrer og tee 5 for damer. 

Det spilles i 3 baller for at vi ikke skal bruke for lang tid. Turneringen koster kr 120 hver gang og betales i GolfBox ved påmelding. Gjestespillere betaler en greenfee på kr 650,- i tillegg hver gang. Det vil bli premiering til de 3 beste på hver runde i form av premier fra Titleist/Footjoy eller gavekort i shopen.

Alle turneringene er lagt inn med forhåndsbetaling i golfbox.
Hver turnering gir i tillegg poeng i sammendraget for spillere som ender på plass 1 til og med 30 (netto slag). 

Totalt spilles det 15 turneringer, hvorav spillerens 9 beste turneringer teller i sammendraget. De 3 beste sammenlagt vil bli premiert av Titleist/Footjoy etter finalen. Rangeringslisten (OoM) vil bli offentliggjort på www.golfbox etter hver turnering.

Påmelding til hver mandagsturnering kan gjøres i www.golfbox.no for hver turnering. Påmelding skjer etter” først til mølla” prinsippet. Scorekort føres digitalt via lenke som blir sendt ut fra GolfBox mandag morgen.

Ønsker noen å føre scorekort hentes dette i ProShop og føres med markør. Scorekortet leveres i egen postkasse utenfor rangeboden.

Resultater blir regnet ut av Miklagard Golf og resultatlister blir presentert for deltagerne dagen etter turneringen.

For mer informasjon se tavle i klubbhus eller kontakt turneringsleder Andreas Thorp.

kontakt

Har du spørsmål om Miklagard Serien eller medlemstrening kontakter du Golf Manager Andreas Thorp