Herregruppa

medlem/Medlemskap

Herregruppa

range2

MIKLAGARD GOLF HERREGRUPPA

Formålet med herregruppa er å bygge et inkluderende miljø på Miklagard for klubbens herrer.

Herregruppa skal etablere en helårs møteplass for klubbens herrer med fokus på det sosiale og sportslige. Gruppa skal etablere en fast treningsdag gjennom sesongen, styrke og utvikle turneringskonseptet “Miklagard Serien”, tilby simulatorgolf gjennom vinteren, skape sosiale arrangementer og turer og bidra til rekruttering av nye medlemmer.

Herregruppa 2022 består av:
Eskil Jonassen
Stefan Berg
Edvard Bjørnskau
Emil Olson
Stefan Walltin
Andreas Thorp
 
Har du spørsmål vedrørende herregruppa, kontakt Andreas Thorp.

Treningstilbud 2022

Eget treningstilbud for herrene i Miklagard Golf kommer våren 2022.
 
 
Alle TOTAL og TOTAL familie medlemmer har medlemstrening inkludert i årsavgiften 2022. Plan for medlemstrening og treningsprogram legges ut på hjemmesiden og i ProPlanner i god tid før sesongen.
 
BASIS medlemmer kan melde seg på medlemstreningen ved å betale kr. 1000,- i ProShop.
 
 
Påmelding til de forskjellige treningene gjøres i ProPlanner. Husk at det kun er 12 plasser på hver økt, så førstemann til mølla.
 
NB! Det er veldig viktig at du melder deg av om du ikke kommer så andre medlemmer på ventelisten kan få den plassen.
 
 
 
Miklagard Academy tilbyr også 1-1 instruksjon for medlemmer. Vi kan skreddersy en treningspakke med pro til ditt behov. For booking av protimer. 
 
 

Miklagard Serien 2022

Miklagard Serien er hovedturneringen i herregruppa. Den spilles som åpen slagspillsturnering hver mandag med start klokken 10.00-11:00 og 15.00-17.00.

Det vil også bli spilt en brutto OoM.

Turneringene spilles som netto slagspill i en (1) klasse (hcp +8-36,0).

Nytt for 2022: Spillerne kan velge mellom tee 2 eller 3.

Det spilles i 3-baller for at vi ikke skal bruke for lang tid. Turneringsavgift i 2022 er kr 80,- pr. gang og betales i GolfBox ved påmelding. Beløpet refunderes om du melder deg av før påmeldingsfristen går ut fredagen før kl. 12:00. Melder du deg av etter dette, refunderes ikke beløpet.

Gjestespillere/Wildcards betaler en greenfee på kr 650,- i tillegg til startavgiften. Det vil bli premiering til de 3 beste på hver runde med gavekort fra ProShop’en.

Hver turnering gir i tillegg poeng i sammendraget for spillere som ender på plass 1 til og med 30 (netto slag). 

Totalt spilles det 15 turneringer, hvorav spillerens 9 beste turneringer teller i sammendraget. De 5 beste sammenlagt vil bli premiert etter finalen, samt den beste Brutto-spilleren. Rangeringslisten (OoM) vil bli offentliggjort i GolfBox etter hver turnering.

Påmelding til hver mandagsturnering kan gjøres i GolfBox for hver turnering, husk frist fredagen før turneringen, kl. 12:00. Påmelding skjer etter” førstemann til mølla” prinsippet. Beløpet refunderes om du melder deg av før påmeldingsfristen fredagen før kl. 12:00. Melder du deg av etter dette, refunderes ikke beløpet.

Scorekort føres digitalt via lenke som blir sendt ut på e-post fra GolfBox mandag morgen. (Husk å sjekke spam!)

Ønsker noen å føre vanlig scorekort hentes dette i ProShop og føres med markør. Scorekortet leveres i den sorte postkassen til høyre for rangeboden. Husk å melde fra til Andreas Thorp om dere fører scorekort.

Resultater blir regnet ut av Miklagard Golf og resultatlister blir presentert for deltagerne dagen etter turneringen i GolfBox og på serien sin egen facebookgruppe “Miklagard Serien”.

For mer informasjon se tavle i klubbhus eller kontakt turneringsleder Andreas Thorp.

kontakt

Har du spørsmål om Miklagard Serien eller herregruppa, kontakter du Andreas Thorp.