Damegruppa

medlem/medlemskap

Damegruppa

CL-1024x588

Velkommen til damegruppa på Miklagard

Vi er en gjeng golfaktive damer som liker både trening, turneringer og sosialt samvær på golfbanen. Vi prøver å ha et opplegg som kan tilfredsstille både nybegynnere og de som har jobbet seg ned i handicap. Noen er med på alle aktiviteter, og noen velger ut fra hva de har tid til/ønsker å prioritere, det er opp til hver enkelt.

9 hull på torsdagene

Dametorsdag har vi nå hver uke og vanligvis har vi et variert program av ulike spilleformer men på grunn av Covid-19 så har vi satt vårt vanlige program på vent.
Vi tar en liten evaluering rett før ferien for å se om vi kan gå tilbake vanlig opplegg som innbefatter forskjellig typer spilleformer og premier.
Fokus for oss er å komme ut, spille golf, treffe hverandre og ha det hyggelig på den flotte banen vår som bare blir bedre og bedre for hver dag som går.
Nå med redusert program spiller vi stableford og de som ønsker det registrerer selv runden. Påmelding til torsdagsrundene med oss finner du i Golfbox under klubbturneringer.
Vi spiller 9 hull og dette er uformelle og hyggelig runder. Her er alle damer som er medlemmer på Miklagard uansett handicap med.

Dametrening 2021

Klubben arrangerer trening for oss damer i 2021 på tirsdager 18:00-19:00 med vår egen Pro Emilie Kvamme.

I 2021 sesongen vil dette være gratis for Total familie og Total medlemmer. Basis medlemmer betaler 1000,- 

Påmelding sendes direkte til Emilie.

Seniordamer

Vi er en glad gjeng damer i alder 50+. Vi er en del av damegruppa, og deltar på alle de samme arrangementene. I tillegg er seniordamene med i en Lagserie Match, i år spiller vi i gruppe mot Losby og Kongsvinger.
Vi stiller også lag i Lag NM for seniorer, og kanskje vi blir så mange at vi klarer å stille 2 lag i år? Har du lyst å bli med oss? Ta kontakt med Tove Halvorsen, tlf 46957800/ tovehal57@gmail.com, eller snakk med Tove eller Inger Lise, dere treffer oss ofte på en torsdagsrunde.

Bekledning

Vi jobber også med pro-shopen for å se på innkjøp av trøyer/skjørt/bukser som vi kan bruke når vi representerer klubben i turneringer. Det er hyggelig å fremstå enhetlig og profesjonelt. Dette kommer vi tilbake til når vi har fått inn forslag fra pro-shoppen fra årets kolleksjoner.

Facebook gruppe for damene

Vi har en egen gruppe på Facebook for oss damer på Miklagard. Søk opp MiklaDamene og be om å bli medlem. Her legger vi ut info og oppdateringer fortløpende.

 

Alle er velkommen til Mikladamene

activity-bunker-club-course-274262

Ta kontakt

Har du noen spørsmål vedrørende damegruppa på Miklagard så ta gjerne kontakt med:

Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt på email: ylva.johnsen@hotmail.com eller lisbeth.frankmo2@gmail.com