Damegruppa

medlem/medlemskap

Damegruppa

CL-1024x588

Velkommen til damegruppa på Miklagard

Vi er en gjeng golfaktive damer som liker både trening, turneringer og sosialt samvær på golfbanen. Vi prøver å ha et opplegg som kan tilfredsstille både nybegynnere og de som har jobbet seg ned i handicap. Noen er med på alle aktiviteter, og noen velger ut fra hva de har tid til/ønsker å prioritere, det er opp til hver enkelt.

DatoAktivitetTidspunkt
Mai
8/5-9/5Dametur til Sandefjord
13.maiStableford – 1. runde eclectic18:00
20.maiSlagspill – 2. runde eclectic18:00
27.maiStableford18:00
Juni
03.junSlagspill – 3. runde eclectic18:00
10.junFourball18:00
17.junStableford 4. runde eclectic10:00
24.junFoursome18:00
27.junVennskapsturnering mot Losby – Match (På Miklagard)11:00
Juli
Sommerferie
August
05.augMiklagard arrangerer NM
07.augVennskapsturnering mot Losby – Match (På Losby)13:00
12.augSlagspill – 5. runde eclectic18:00
14/8-15/8Lagmesterskap (Lag NM) Senior Hakadal
19.augFourball18:00
21/8-22/8Miklagard Klubbmesterskap
26.augSlagspill – 6. runde eclectic17:30
28/8-29/8Lagseriefinale senior Vestfold
September
02.sepStableford – 7. Runde eclectic17:30
09.sepFoursome17:30
12.sepAvslutningsturnering for Damene09.30

Torsdagsturneringene spilles over 9 hull og vi betaler 100,- i startkontigent som går til premier. Startkontigenten for turneringen er 100,- og betales til k.nr: 1207.90.36666 som står i står i Lisbeth Frankmo’s navn som er kasserer i damegruppen. HUSK: Merk betalingen med navn og dato for runden.
Påmelding gjør du i Golfbox. Frist for påmelding er vanligvis dagen før men unntak er de gangen vi spiller 18 hull og Mixed turneringer.
Det er besluttet i damegruppen at runder der det spilles Stableford eller Slagspill skal være hcp tellende.

Diverse turneringsformer vi spiller:

Eclectic: Slagspillturnering over 7 runder (min 3 runder). Beste resultatet på hvert enkelt hull gir til slutt konkurransens samlede resultat. Da antall slag registreres plukkes ikke ballen opp før +5 på hullet.

Four-ball: To spiller som partnere og hver spiller sin ball. Lavest score på hullet ‘’i laget’’ er gjeldende.

Foursome: To spillere på laget. Begge spillere slår ut fra utslagstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Hver spiller på laget må ha registrert 3 utslag.

Vennskapsturnering med Losby: Vi spiller match mot Losby damene over to runder. Første runde på Miklagard og finalerunden på Losby.
Singel: En konkurranse hvor en spiller spiller mot en annen spiller.
Foursome: To spiller mot to og hvert lag spiller på en ball.
Four Ball: To spillere på hvert lag som spiller på hver sin ball og sammenligner sin beste ball mot den beste ballen til det andre laget.
Vinner av match = 2 poeng, Uavgjort = 1 poeng og Tapt match = 0 poeng.

9 hull på torsdagene

Dametorsdag har vi nå hver uke og vanligvis har vi et variert program av ulike spilleformer men på grunn av Covid-19 så har vi satt vårt vanlige program på vent.
Vi tar en liten evaluering rett før ferien for å se om vi kan gå tilbake vanlig opplegg som innbefatter forskjellig typer spilleformer og premier.
Fokus for oss er å komme ut, spille golf, treffe hverandre og ha det hyggelig på den flotte banen vår som bare blir bedre og bedre for hver dag som går.
Nå med redusert program spiller vi stableford og de som ønsker det registrerer selv runden. Påmelding til torsdagsrundene med oss finner du i Golfbox under klubbturneringer.
Vi spiller 9 hull og dette er uformelle og hyggelig runder. Her er alle damer som er medlemmer på Miklagard uansett handicap med.

Dametrening 2021

Klubben arrangerer trening for oss damer i 2021 på tirsdager 18:00-19:00 med vår egen Pro Emilie Kvamme.

I 2021 sesongen vil dette være gratis for Total familie og Total medlemmer. Basis medlemmer betaler 1000,- 

Påmelding sendes direkte til Emilie.

Seniordamer

Vi er en glad gjeng damer i alder 50+. Vi er en del av damegruppa, og deltar på alle de samme arrangementene. I tillegg er seniordamene med i en Lagserie Match, i år spiller vi i gruppe mot Losby og Kongsvinger.
Vi stiller også lag i Lag NM for seniorer, og kanskje vi blir så mange at vi klarer å stille 2 lag i år? Har du lyst å bli med oss? Ta kontakt med Tove Halvorsen, tlf 46957800/ tovehal57@gmail.com, eller snakk med Tove eller Inger Lise, dere treffer oss ofte på en torsdagsrunde.

Bekledning

Vi jobber også med pro-shopen for å se på innkjøp av trøyer/skjørt/bukser som vi kan bruke når vi representerer klubben i turneringer. Det er hyggelig å fremstå enhetlig og profesjonelt. Dette kommer vi tilbake til når vi har fått inn forslag fra pro-shoppen fra årets kolleksjoner.

Facebook gruppe for damene

Vi har en egen gruppe på Facebook for oss damer på Miklagard. Søk opp MiklaDamene og be om å bli medlem. Her legger vi ut info og oppdateringer fortløpende.

 

Alle er velkommen til Mikladamene

activity-bunker-club-course-274262

Ta kontakt

Har du noen spørsmål vedrørende damegruppa på Miklagard så ta gjerne kontakt med:

Har du spørsmål så er det bare å ta kontakt på email: ylva.johnsen@hotmail.com eller lisbeth.frankmo2@gmail.com