Damegruppa

medlemmer

Damegruppa

CL-1024x588

Velkommen til damegruppa på Miklagard

Vi er en gjeng golfaktive damer som liker både trening, turneringer og sosialt samvær på golfbanen. Vi prøver å ha et opplegg som kan tilfredsstille både nybegynnere og de som har jobbet seg ned i handicap. Dametorsdag har vi nå hver uke med et variert program av ulike spilleformer. Dette er en super måte å bli kjent på, samt få øvd seg på ulike spilleformer. Vi oppfordrer alle til å være med på torsdagene.

Terminliste 2019

Terminlisten 2019 er klar – klikk HER for aktivitetsoversikt.

Torsdagsturneringene spilles over 9 hull og vi betaler 100,- i startkontigent som går til premier. Startkontigenten for turneringen er 100,- og betales til k.nr: 1207.90.36666 som står i står i Lisbeth Frankmos navn som er kasserer i damegruppen.HUSK: Merk betalingen med navn og dato for runden. Påmelding gjør du i Golfbox. Frist for påmelding er vanligvis dagen før men unntak er de gangene vi spiller 18 hull og mixed-turneringer.Det er besluttet i damegruppen at runder der det spilles Stableford eller Slagspill skal være hcp-tellende.

Turneringsformer vi spiller

  • Eclectic:
Slagspillturnering over 6 runder (min 3 runder). Beste resultatet på hvert enkelt hull gir til slutt konkurransens samlede resultat. Da antall slag registreres plukkes ikke ballen opp før +5 på hullet.
  • Four-ball:

To spiller som partnere og hver spiller sin ball. Lavest score på hullet ‘’i laget’’ er gjeldende.

  • Foursome/Mixed Greensome:

To spillere på laget. Begge spillere slår ut fra utslagstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Hver spiller på laget må ha registrert 3 utslag.

  • Snorturnering:

Deltagere har med seg en snor på 5 meter. Snoren benytter man for å komme ut av hinder osv. Lengden man har benyttet for å komme ut av hinder klippes vekk og kastes. Vi spiller dette med vanlig hcp men dette er ikke en hcp tellende runde.

Pink-Cup-4-1024x588

Connecting Ladies 2019

Damegruppa er også med i en turneringsserie som spilles på syv baner på Romerike og Oslo Øst. Connecting Ladies er en uhøytidelig, dog utfordrende turnering som går gjennom sesongen med én runde på hver bane. Her spilles det i tre klasser så man får spilt med likesinnede. Vi som har vært med noen år ser at det er veldig mange av de samme hyggelige damene fra alle klubbene som er med fra år til år. Dette er også en fin mulighet til å spille på andre baner til en god pris.

Sjekk terminlisten for spilledatoer.

Alle er velkommen til Mikladamene

Vi ønsker veldig å få med oss alle nye som kommer til klubben, så vi håper dere blir med på trening og/eller tar mot til dere og kommer på dametorsdager, terskelen er lav for å være med. Damegruppen har en egen logo, og vil ca. annethvert år kunne tilby klær med damelogo’n på.

Facebook – Mikladamene

Vi har også en egen Facebookgruppe som heter Mikladamene. Her legger vi ut informasjon om spesifikke damearrangementer og aktiviteter som skjer i klubben.
Du vil også finne informasjon på Miklagards webside.

Mikladamene 3 - 2000x1500

Tematrening og instruksjon

Alle BASIS, PLUSS- og TOTALmedlemmer kan bli med på gratis tematreninger i 2019. Totalt gjennomføres åtte tematreninger i sesongen. Ansvarlige er Såle B. Hoel. Dato og tema blir lagt ut medio mai.

Husk at nevnte medlemskategorier også har hhv 65 %, 50 % og 40 % rabatt på alle protjenester i 2019. Benytt muligheten til å ekstra fokus på utvikling av dine golfferdigheter.

PRØV GOLF!

Golf kan du begynne med uansett alder og kose deg med «for a lifetime». Golf kombinerer det sosiale med god mosjon, flott natur og frisk luft. Opplev uforglemmelige øyeblikk!
Meld deg på vårt nybegynnerkurs 3-5.august!
https://miklagardgolf.no/protime-kurs/kurs/

 

Miklagard Academy & Pro Services

Ønsker du et eget opplegg for instruksjon – klikk HER for oversikt tjenestetilbud i 2018.  Stikk gjerne innom rangen og ta en prat med våre hyggelige proer hvis det er noe du lurer på.

Ta kontakt

Har du noen spørsmål vedrørende damegruppa på Miklagard så ta gjerne kontakt:

Ylva Johnsen

Lisbeth Frankmo

Katrine Blomvik Paulshus

Velkommen til oss!

Mikladamene-300x300