Dame

Trening m/Emilie

DAMETRENING 2022

Hei alle sammen!

Her kommer litt info om dametrening for sesongen 2022:
Damespill/turnering er flyttet til tirsdager, og treningen er derfor flyttet til onsdager.
Annenhver onsdag vil treningene være som tidligere med ulike temaer, slik at alle deler av spillet blir dekt ila. sesongen. Jeg har forlenget disse treningene til 1,5t siden det kun er annenhver uke. Se terminlisten for å se temaene på de ulike dagene.
Klokkeslett: 18.00 - 19.30.

Èn tirsdag i måneden vil det være mulig å delta på en liten treningsøkt før spill med damene. Disse treningene vil også være tematreninger, men med fokus på ulike elementer som kan forbedre scoren på banen - spillstrategi, greenlesning etc.

Se terminlisten for å se temaene de ulike dagene. I tillegg til trening vil jeg også være med litt ut på banen, for å hjelpe med tips og råd ?? 
Klokkeslett på treningen: 17.00 - 17.45, og spill fra 18.00.

Det vil komme et tilbud på protimer etterhvert, som er et fint supplement til gruppetreninger.
Påmelding vil som tidligere være i golfbox, og det vil være mulig å melde seg på 30 dager i forkant av treningen. Avbooking senest 24t før, slik at andre får mulighet til å ta plassen.

Som dere ser så er det noen endringer fra i fjor, men jeg har troen på at dette blir kjempebra! Jeg håper så mange som mulig ønsker å bli med - både på trening og spill! Begge deler er veldig lavterskel, og passer for alle uansett nivå og forutsetninger ??

Har dere noen spørsmål så tar dere kontakt, enten her på facebook eller på mail: emilie@miklagardgolf.no.