Custom Fit

Miklagard Custom Fitting

Ta custom fitting med Tom Horley

Custom fitting

Før alt annet, vil Tom Horley diskutere dine mål, golf-vaner og hvordan vi kan forbedre spillet ditt. Deretter tar vi en titt på dine nåværende køller og danner grunnlag for ikke bare de statiske målingene, men hvordan denne køllen har prestert over tid. Herfra kan vi diskutere eventuelle avvik som kan ha hindret deg, så vel som det du leter etter fra et nytt produkt.

Vi går deretter inn i den dynamiske fasen og henter data ved hjelp av vårt Trackman 4 -system. Dette gjør det mulig for oss å identifisere eventuelle dynamiske problemer med det nåværende kølle-oppsettet eller bekrefte dets positive attributter. Hvis det nåværende kølle-oppsettet ikke fungerer godt, bruker vi vår kunnskap og erfaring for å finne den beste løsningen. Som en del av akademiet her på Miklagard har du også tilgang til coaching på toppnivå.

Hos Miklagard Custom tilbyr vi en merkevare -agnostisk tilpasset tilpassingsopplevelse for alle nivåer av golfspillere. Med over 10 000+ kombinasjoner fra toppprodusenter tilgjengelig i studioet vårt, kan våre erfarne medarbeidere demonstrere fordelen med å spille tilpasset utstyr som er laget akkurat for deg.

Velkommen!

For bestilling av Custom Fitting time, vennligst kontakt Tom Horley:

tom@miklagardgolf.no

Custom build

Som mange har funnet ut, er passformen bare like god som konstruksjonen, og derfor tar vi vare på hele prosessen fra start til slutt. Vi har et topp moderne skreddersydd verksted som er sertifisert av de ledende utstyrsprodusentene i bransjen. Vi er en del av en eksklusiv gruppe, mindre enn 10 i Europa, som offisielt kan bygge for Callaway, Titleist, TaylorMade, Srixon, PXG, Miura og Vega utenfor sine egne fabrikker. Vi samarbeider også direkte med de beste skaft- og grepprodusentene i bransjen.

På Miklagard Custom er det ikke noe som heter et standardsett. Alt er bygget spesielt for hver spiller.

Tjenestene inkluderer:

  • Full rebuild options
  • Grepskift
  • Loft/Lie 
  • Hotmelt
  • Custom grind 
  • Stamping

Artikler