Booking og gjestespill

banen

Booking og Gjestespill

Vi ønsker deg velkommen til Miklagard Golf!

Greenfee

Leie av golfbil

Miklagard leier ut golfbiler med bagcover. Ring booking for leie av bil på 63943100.

Regler for golfbiler:

Regler for tidsbestilling

Tidsbestilling gjelder alle dager mellom 07.00 og 20.00.

Vi anbefaler online booking på www.golfbox.no.

Tidsbooking på telefon 63 94 31 00 er åpen alle dager så lenge shopen er åpen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at feilbookinger vil bli slettet uten forvarsel, og alle spillere må registrere seg i golfshopen minimum 10 minutter før starttid. Hvis dette glemmes eller ignoreres, vil starttiden kunne bli benyttet av andre spillere.

Greenfeebilletter

Regler for fritt spillkort og PGA KORT

Bruk av frikort utstedt fra NGF, PGA, NGA eller nordiske samarbeidsorganisasjoner skal avtales senest dagen i forkant med Golf Manager Andreas Thorp andreas@miklagardgolf.no slik at ProShop er orientert om ankomst. De som ikke varsler senest dagen før betaler ordinær greenfee. Kortet kan brukes maks 3 runder pr. sesong på Miklagard Golf.

NB! – den som står i ProShop er IKKE ansvarlig for at den som ikke har varslet skal betale. Hvis vi har gjort en feil tas dette med ovennevnte og blir refundert i etterkant. 

Sesongen for frikort varer fra 1. juni til og med 30. september, før og etter denne perioden skal greenfee betales som vanlig. 

NB! Frikort gjelder ikke i turnering og ikke i medlemstidene i helger/helligdager mellom 09.00 og 15.00.

First Class Golf

First Class Golf er et samarbeid mellom ledende klubber for å gi ytterligere merverdier til våre medlemmer. Alle BASIS – og Total singel og Total familie-medlemmer er automatisk medlem i First Class Golf.

FCG består av fem klubber i 2021.

Miklagard, Tyrifjord, Losby, Hakadal og Kongsvinger

FCG-greenfee

I 2021 er FCG tilbudet gratis spill på fredager hele dagen samt lørdag og søndag etter kl. 15.00.

Fordelene gjelder mellom 15.mai og 30.september:

Hakadal GK avtale for total medlemmer

TOTAL medlemmer har en avtale om gratis spill på hverdager på Hakadal, samt lørdag og søndager før kl. 09.00 og etter 14.00

Avtale mellom stavanger GK, Bjaavann GK og Miklagard

BASIS og TOTAL medlemmer spiller gratis på fredager (hele dagen) og etter kl. 15.00 i helger

Nedslagsmerker på greenen

Vi er stolte av våre greener, og verner om dem. For oss er greengaffelen det viktigste «verktøyet» du har med deg. Vennligst reparér dine nedslagsmerker!

Kleskode

Vi minner om at jeans, fotballshorts, badeshorts og  «sleeveless» t skjorte ikke er tillatt på Miklagard Golf. Det er ikke tillatt å bruke stålspikes på banen. Klubbens kleskode må etterfølges av våre gjester. Brudd på kleskoden medfører at du ikke får spilt din planlagte runde.

regler "No-show"

No-show er ett av Golf-Norges største problemer, og de fleste norske klubber jobber med å redusere dette. På Miklagard er vi opptatt av god tilgjengelighet for medlemmer og gjester, og vi ber deg om å respektere våre regler. No-show skal reduseres til å bli et «ikke-problem». Skulle det imidlertid skje vil følgende regler gjelde:

DRIVING RANGE

Spillere som benytter seg av rangen MÅ ikke slår baller over driving rangen. Dette er forbundet med stor fare for spillere på hull 1.

Avbestilling

Avbestilling må skje minimum 4 timer før starttid, og kan gjøres på følgende måter:

Lokale regler

For spill på Miklagard Golf gjelder følgende lokale regler. Gyldig fra 13.05.2021.

Klikk her

Booking av gjester for medlemmer

Som Total medlem har man 21 dagers booking. Basis og Junior medlemmer har 7 dager booking. Ungdom har 4 og Start har 3 dager booking.

Når en med lenger booketid skal booke med seg et annet medlem som har kortere booketid så støter man på noen problemer i Golfbox. I Golfbox er det nemlig satt opp regler som gjør at for eksempel Basis ikke kan booke mer en 7 dager i forveien. Denne regelen hindrer derfor et Total medlem å booke med seg dette Basis medlemmet. Det er dessverre ingenting vi får gjort med dette per i dag og anbefaler derfor å ringe ProShop på 63943100 for å booke med seg andre medlemmer dette gjelder for. ProShop har åpningstider 08:00-18:00 på hverdager og 07:00-18:00 i helger/helligdager.

Til info arbeider Golfbox med å løse dette.