Booking og gjestespill

banen

Booking og Gjestespill

Vi ønsker deg velkommen til Miklagard Golf!

Greenfee

Betal når du booker online i Golfbox – få 10% avslag (gjelder ordniær greenfee). Så sant banen ikke stenges vil ikke greenfee bli refundert.

Leie av golfbil

Miklagard leier ut golfbiler med bagcover. Det anbefales at bilen bookes samtidig med starttid.

Regler for golfbiler:

Regler for tidsbestilling

Tidsbestilling gjelder alle dager mellom 07.00 og 20.00. Vi anbefaler online booking på www.golfbox.no. Tidsbooking på telefon 63 94 31 00 er åpen alle dager så lenge shopen er åpen.

NB! Vi gjør oppmerksom på at feilbookinger vil bli slettet uten forvarsel, og alle spillere må registrere seg i golfshopen minimum 10 minutter før starttid. Hvis dette glemmes eller ignoreres, vil starttiden kunne bli benyttet av andre spillere.

Greenfeebilletter

Regler for fritt spillkort og PGA KORT

Frikort utstedt fra NGF, PGA, NGA eller nordiske samarbeidsorg. skal avtales senest dagen i forkant med daglig leder på 97 77 49 96 eller tore@miklagardgolf.no. slik at golfshop er orientert om ankomst. De som ikke varsler senest dagen før betaler ordinær greenfee.

NB! – den som står i golfshop er IKKE ansvarlig for at den som ikke har varslet skal betale. Hvis vi har gjort en feil tas dette med ovennevnte og blir refundert i etterkant. Sesongen for frikort varer fra 1. juni til og med 30. september, før og etter denne perioden skal greenfee betales som vanlig. NB! Frikort gjelder ikke i turnering og ikke i medlemstidene i helger/helligdager (før 15.00)

First Class Golf

First Class Golf er et samarbeid mellom ledende klubber for å gi ytterligere merverdier til våre medlemmer. Alle BASIS – og Total-medlemmer er automatisk medlem i First Class Golf.

FCG består av fire klubber i 2021.

Miklagard, Tyrifjord, Losby og Kongsvinger

FCG-greenfee

I 2021 er FCG tilbudet gratis spill på fredager hele dagen samt lørdag og søndag etter kl. 15.00.

Nedslagsmerker på greenen

Vi er stolte av våre greener, og verner strengt om dem. For oss er greengaffelen det viktigste «verktøyet» du har med deg. Vis respekt for medspillere og baneeiere – PLEASE reparér dine nedslagsmerker! Videoen viser deg riktig fremgangsmåte.

Kleskode

Vi minner om at jeans, fotballshorts, badeshorts og t-shirts uten krave eller «sleeveless» ikke er tillatt på Miklagard Golf. Det er ikke tillatt å bruke stålspikes på banen. Klubbens kleskode må etterfølges av våre gjester. Brudd på kleskoden medfører at du ikke får spilt din planlagte runde.

No-show – merk regler og konsekvenser

No-show er ett av Golf-Norges største problemer, og de fleste norske klubber jobber med å redusere dette. På Miklagard er vi opptatt av god tilgjengelighet for medlemmer og gjester, og vi ber deg om å respektere våre regler. No-show skal reduseres til å bli et «ikke-problem». Skulle det imidlertid skje vil følgende regler gjelde:

Avbestilling

Avbestilling må skje minimum 4 timer før starttid, og kan gjøres på følgende måter:

Lokale regler

For spill på Miklagard Golf gjelder følgende lokale regler. Gyldig fra 24.04.2020 til de erstattes av nyere versjon.

Klikk her