Banestatus og bilbruk

BANESTATUS OG BILBRUK

18 hulls banenÅPENT
RangeÅPENT
Treningsområder/PuttinggreenÅPENT
Tillat med golfbilTILLATT

Banestatus

23/07-25/7
I dessa dagar kommer vi att vattna dagtid. Det betyder att vann kan komma upp på alla ytor genom dagen. Greenerna kommer att vattnas kl 12:00 15:00 och 17:00. Vattnet på dessa ytor går i 4 min varje gång. Vi beklagar detta men vi må skydda våra greener.
Välkomna
Stefan

Banestatus

Som de fleste fikk med seg fikk vi et enormt regnvær på lørdag.

Vi hadde håpet på jevn nedbør, men dessverre ble det ikke slik. Det kom veldig mye vann på kort tid og det gjorde en god del ødeleggelser.

Våre banearbeidere fikk reparert skadene på hull 9, 12 og mesteparten på hull 15 i løpet av søndagen. Her vil ikke skadene ha påvirkning på spill i det hele tatt. På de andre nye hullene ble det dessverre litt større skader.

På hull 1 fikk vi mye skader i roughen og i områder der folk skal gå. Vi kommer til å starte reparasjoner på hullet den 9 juni og vil da se endelig hvordan det ser ut. På hull 17 har deler av fairwayen og nesten hele roughen på nedsiden blitt vasket vekk, og det krever en del reparasjoner. På hull 18 er alt arbeid som ble gjort i forrige uke ødelagt, og vi må igjen reparere dette på nytt.

Hvordan dette påvirker spill og åpning er for tidlig å si. Dette er hva vi tror i dag.

  • På hull 1 tror vi at vi må gjøre en del reparasjoner men at vi kan åpne hullet relativt snart.
  • På hull 17 vil spill være mulig men det må være avsperringer på de områdene som er vasket vekk.
  • På hull 18 må alt arbeid som ble gjort i forrige uke gjøres igjen. Regnskyllet har satt oss minst 10 dager tilbake.

Ta kontakt med Tore eller Stefan hvis dere har ytterligere spørsmål til banen.

Bunkere

Det ser ut til at har funnet en løsning på oppfylling av bunkerne på banen.

Vi er i samtaler med en entreprenør som er bosatt i Norge og vi prøver nå å finne en avtale og en tidslinje for dette arbeidet.

I tillegg til oppfylling av bunkere har vi en del opprydding rundt klubbhuset som vi også ønsker å få gjort.

Vi vil holde dere oppdatert, men håper å komme i gang i løpet av kort tid.

Hvorfor ser roughen ut som den gjør

Vi har fått noen spørsmål om hvorfor roughen på de nye hullene ser ut som den gjør og at det ikke vokser noe der.

Det er fordi det er en gresstype som bruker lang tid på å spire (rødsvingel) og som skal gi høye tynne strå (rødlige) der det skal være mulig å spille ballen.

Hvorfor sår man ikke noe annet kan man lure på? Grunnen er veldig enkel, med en gang vi sår noe annet vil det tette seg i bunn og bli grønt, tykt og uspillbart.

Vi sliter med dette på områder på de andre hullene og vi ønsker ikke å så noe bare fordi det skal være grønt. Vi håper at medlemmene også er tålmodige slik at alt blir så bra som mulig.

Baller på driving range

Hvis dere ikke bruker opp alle ballene på driving rangen så ber vi dere om å samle dem i bøtta og sette dem ved ballmaskinen. Ikke sleng dem ut på gresstee. Det skaper bare mye ekstraarbeid og vi får unødvendig slitasje på gressteen.