Banestatus og bilbruk

BANESTATUS

Banen ÅPENT
Driving Range ÅPENT
Treningsområder/Puttinggreen ÅPENT
Golfbil Tillatt

Banestatus

Torsdag 14. oktober:

Banen er åpen

Banesjefen og hans team arbeider nå med vinter forberedelser. Denne uken skal de gjøre ferdig lufting av fairwayer, hull 13, 14 og 16 gjenstår. De skal også gjøre en siste klipp av spilleflater, dresse greener og klippe ned høyroughen. De planlegger også å tømme vanningsanlegget. 

Siste spilledag for sesongen 2021 er mandag 18. oktober.

FROST:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner. Det er ikke opp til de som jobber i ProShop eller administrasjon, så det hjelper ikke å diskutere med dem. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder ute på banen. Våre banearbeidere måler temperaturen i bakken, og forholder seg til dette. Vi henstiller derfor til våre medlemmer og gjester om å ikke diskutere om det frost eller ikke. Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn! Vi holder ikke banen stengt for å være slemme -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på banen.

De tidene som blir ‘tatt av frosten’ utgår dessverre. Vi har ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få ut alle som ønsker å spille!

Husk å svinge innom ProShop’en og gi beskjed om at dere har kommet og få eventuell informasjon om frost-forsinkelser.

*Vær også oppmerksom på at tung tåke kan medføre de samme restriksjonene på spill som frosten!