Banen

Bookingregler

Booking av starttider for medlemmer:

Medlemmer og gjester kan booke starttider så langt i forveien du ønsker.  Booking gjøres i GolfBox med GolfBox-id.

Det kan også bestilles starttid på telefon 63 94 31 00. Det er ballrenne alle dager etter kl. 20:00. Første utslag åpner 07:00. Spill før dette er ikke tillatt grunnet vedlikehold av bane.

- Første starttid er kl. 07:00 og siste starttid er 19:50. Starttidene har 10 minutters mellomrom. 

Alle medlemmer, gjester og samarbeidspartnere skal registrere seg i Golf Shop eller GolfBox app, minimum 10 minutter før starttid.

Bilutleie er tilgjengelig alle dager og bestilles via EAGL app. Ved spørsmål kontakt Golf Shop på telefon 63 94 31 00. Vi har 20 biler for utleie.

Avbestilling
Du kan selv avbestille din starttid inntil 4 timer før starttiden. Etter dette låses starttiden og du må kontakte Golf Shop dersom du blir forhindret fra å møte opp til din starttid. 

No Show
Det er en vedvarende utfordring på baner i hele landet at spillere ikke møter opp til sine starttider, eller booker inn spillere som de vet ikke skal spille for å oppta plasser slik at andre ikke kan melde seg på i flighten, også kalt «No-Show».
 
Det er viktig for oss på Miklagard Golf at det er en god tilgjengelighet for våre medlemmer, partnere og gjester og vi har følgende regler når det kommer til «No-Show»;
 
- Dersom du er forhindret fra å møte opp til din starttid på Miklagard Golf har du mulighet til å gjøre endringer i GolfBox på din starttid inntil 4 timer før du skal gå ut.
- Forhåndsbetalt greenfee refunderes ikke. Det er ikke angrerett på slik tjeneste, jf. Unntak fra Angrerett – Angrerettloven §22. Dersom banen holdes stengt refunderes det betalte beløpet for greenfee i sin helhet.
- Medlemmer som ikke møter opp til sin tid, eller ikke har gitt beskjed, vil første gang motta en advarsel. Ved ytterligere overtredelser vil medlemmet miste sine booking rettigheter i en (1) måned.

 
Tusen takk for at du respekterer våre bookingregler på Miklagard Golf.