Trening/Kurs

Informasjon - Veien til golf

Startdato:søndag 1. september 2024 - kl. 1000
Sted:Miklagard Golf
Start påmelding:9. juli 2024
Slutt påmelding:lørdag 31. august 2024 kl. 23:59

Beskrivelse

Husk å ta Veien til golf e-læringskurset. Dette kan du ta når du vil, men helst før Veien til golf kurset på klubben.

VTG e-læring er første steg på veien til å bli golfspiller.  For å ta kurset må du logge deg på Min idrett, som er idrettens felles medlemssystem. Har du ikke profil fra tidligere må dette opprette første gang du logger inn.

Link til kurset: https://ekurs.nif.no/login/index.php
 

Hva består et Veien til golf-kurs av?

Del 1. Teoridelen, som nevnt over.
-Enkelt sagt kan dette sammenliknes med et trafikalt grunnkurs, hensikten er at du skal kunne forstå de mest grunnleggende golfrelgene.

Del 2. Den praktiske delen, som gir en innføring til de grunnleggende ferdighetene, gjennomføres i gruppe sammen med en trener.
-Dette kan sammenliknes med noen kjøretimer. I løpet av kurset skal du få elementær forståelse om hvordan vi slår grunnslagene, samt samhandler ute på en golfbane.

Del 3. Banespill sammen med en ledsager (en "golf-venn", trener eller fadder) over 9 eller 18 hull.
-Igjen den samme analogien, men denne delen kan bli sett på som en veldig enkel og uhøytidelig oppkjøring. I mindre biter og under ledsagelse, bygges din kompetanse rundt gjennomføringen av banespill ytterligere. Ta vare på banen, vis hensyn og følg "trafikkflyten", så skal dette gå utmerket.

Hvis man velger å melde seg inn hos Miklagard Golf* innen en uke etter kursdeltakelse trekkes kursavgiften fra årets medlemskontigent.
*Medlemskap med full spillerett.