Nyheter

Styret informerer 3-2022 – Ny daglig leder

GODT NYTTÅR TIL DERE ALLE!

Vi har gleden av å informere om at vår nye daglige leder heter Mats Candinger. Mats er en erfaren leder innenfor golfbransjen. Han kommer fra stillingen som daglig leder (VD/klubbchef) for Saltsjöbadens golfklubb utenfor Stockholm hvor han har vært i ti år, og blant annet ledet en omfattende snuoperasjon. Før Mats ble daglig leder/klubbchef, hadde han en lang karriere som Headpro i flere svenske golfklubber, samt vært ansvarlig for trenerakademiet på World of Golf. Mats er utdannet PGA Pro (Högre tränarutbildning) og har SGF-GAF-PGA, Golfens Klubbsjefsutdanning.
Mats er opptatt av å skape et godt klubbmiljø så vel sportslig som sosialt, og har en involverende lederstil. Han gleder seg til å begynne hos oss, og ser på Miklagards historie og potensiale som en sterk motivasjonsdriver.

Mats begynner hos oss 1. mars 2022.

Vi ønsker Mats velkommen, og lykke til!

Vår daglige leder gjennom 20 år, mr. Miklagard Tore Waagø, hadde sin siste arbeidsdag 31. desember. Vi kommer heldigvis til å se Tore på Miklagard både titt og ofte likevel, og han er selvsagt kronet til æresmedlem! Vi har forsøkt å takke Tore så godt vi kan for sin ukuelige innsats for klubben og banen gjennom 20 år. Vi håper at flere sender han gode tanker og hyggelige hilsener på veien.
Vi vil få en mellomperiode på to måneder fra når Tore slutter, og til Mats begynner. Marianne Bjarstad vi tre inn som midlertidig daglig leder i perioden. I henhold til gjeldende regler, vil hun midlertidig fratre styreledervervet, og nestleder Trond J. Laeng vil fungere i hennes sted.

Samtlige styremedlemmer stiller opp ekstra, og ønsker å bidra til at 2022 blir en knallsesong for Miklagard.

Med hilsen styret
Ylva, Frank, Erling, Trond, Simen, Per-Øyvind og Marianne
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email