Nyheter

Simulatorspill 2021/2022

Mandag 25.10 åpner svingstudioet med to simulatorer. Begge maskinene kjører den nyeste softwaren til Trackman -det beste systemet på markedet!Bookingen åpner torsdag 21.10 kl. 08.00.

PRISER:
Total medlemmer: 250,-. Basis medlemmer, Start, Ungdom og gjester av medlem: 300,-

ÅPNINGSTIDER:
Mandag-søndag: 10.00 – 22.00. Siste starttid kan bestilles kl. 21.00

BOOKING:
Book som vanlig i Golfbox. Du kan velge Simulator 1 eller Simulator 2. Total medlemmer kan booke 10 dager i forveien, øvrige medlemmer og partnere kan booke 7 dager I forveien. Finn den tiden du vil spille og book deg inn. Det er kun mulig å booke for en person. Hvis dere er flere avtales dette spillerne i mellom. Vær oppmerksom på at dersom du skal bestille mer enn 1 time, så må du gjenta bestillingen for hver time du ønsker spill.Partnere på Miklagard Golf kan ta kontakt med Paal – paal@miklagardgolf.no for å booke tid.

BETALING:
Betaling av timen/timene gjøres når man booker tid i Golfbox.

PRAKTISK:
Parkering for alle er på parkeringsplassen nede eller foran klubbhuset. Det er ikke lov til å parkere bak rangen eller bak klubbhuset.Ved behov for toalett er klubbhuset er åpent fra 07.30 til 16.30 hverdager. I helgene er det stengt. Før og etter disse tidspunktene kan garderobene brukes.Svingstudioet er videoovervåket. Hvis noe skulle være galt med simulatoren, ta kontakt med Ståle Hoel på telefon 911 34 761.

REGLER FOR SPILL PÅ SIMULATOR:
– Maks 2 spillere pr. Simulator.
– LES REGLENE PÅ VEGGEN NØYE VED ANKOMST!
– Kun de som er registrert for spill på simulatorene (via GolfBox) får oppholde seg inne i svingstudioet. Det er ikke tillatt for “tilskuere” å oppholde seg inne i svingstudioet.
– Spillerne skal kun bruke eget utstyr. Det vil si egne køller, ball og peg. Miklagard har ikke noe utstyr til utlån. Custom fitting køllene skal ikke brukes eller berøres.
– Bord og stoler skal ikke flyttes.
– Ikke opphold deg i lokalene lengre enn strengt tatt nødvendig. Ikke møt opp lenge før du skal spille.
– Spillerne må forlate innendørssenteret før neste gruppe slippes inn. Det betyr at brukere må forlate innendørssenteret senest 5 minutter før hel time.
– Ny gruppe slippes inn presis på hel time.
– Ikke møt opp hvis du er syk, eller har noen som helst grunn til å tro du kan være smittet.
– SISTEMANN UT MÅ SKRU AV SYSTEMET OG LYS. DØREN MÅ LUKKES ORDENTLIG IGJEN SLIK AT DEN AUTOMATISKE NATTLÅSEN GÅR PÅ.
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email