Nyheter

Miklagard inviterer våre medlemmer til en fantastisk avslutning på golfsesongen 2021.

Fra 27 til 31 oktober går turen til Sør Spania og kanskje Europas beste baner.

Sammen med overnatting på et av de beste hotellene i området, skaper dette en fantastisk stemning for en god avslutning på sesongen.

Påmelding til tore@miklagardgolf.no før den 1 oktober

Banene som skal spilles er:

Valderrama

Ikke mye å si om Valderrama annet enn at den har vært ranket som en av de beste banene i Europa de siste 30 årene. Er arrangørbane for Andalucia Masters på European Tour hvert år og avholdt Ryder Cup i 1997.

Sotogrande

Etter en ombygging på 100 millioner sto banen klar til å ta imot medlemmer og gjester igjen for 2 år siden. Designet av Robert Trent Jones og regnes som Europas første «resort bane» Alltid i fantastisk stand.

Finca Cortesin

Mangeårig arrangør av Volvo Matchplay på European Tour og banen har også blitt valgt ut til å arrangere Solheim Cup i 2023. En fantastisk match bane og i tillegg et klubbhus og en restaurant som få har maken til i Europa.  

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email