Nyheter

FROST PÅ BANEN

Etter en flott sesong, har vi igjen kommet til den tiden på året hvor frosten kan begynne å gjøre seg gjeldene om morgenen. I den forbindelse ønsker vi å påpeke ‘spillereglene’ ved frost på banen:

De dagene hvor det er frost om morgenen, er det helt opp til banemannskapet om/når banen åpner. Det er ikke opp til de som jobber i ProShop eller administrasjon, så det hjelper ikke å diskutere med dem. Selv om det ikke kjennes ut som om det burde være frost, så kan det godt være frost i bakken flere steder ute på banen. Våre banearbeidere måler temperaturen i bakken, og forholder seg til dette. Vi henstiller derfor til våre medlemmer og gjester om å ikke diskutere om det frost eller ikke. Hvis vi ikke åpner banen så er det med god grunn! Vi holder ikke banen stengt for å være slemme -det er ingen ting vi heller vil enn å få så mange som mulig ut på banen.

De tidene som blir ‘tatt av frosten’ utgår dessverre. Vi har ikke muligheten til å skyve på starttider, da dette vil gå ut over starttidene resten av dagen, men vi forsøker selvfølgelig å få ut alle som ønsker å spille!

Husk å svinge innom ProShop’en og gi beskjed om at dere har kommet og få eventuell informasjon om frost-forsinkelser.

*Vær også oppmerksom på at tung tåke kan medføre de samme restriksjonene på spill som frosten!

Fortsatt god høst.

Mvh,

Banesjefen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email