Nyheter

Banen stenger 18. oktober

Det nærmer seg vinteren, og for at banemannskapet skal få gjort det nødvendige arbeidet før frosten setter inn så stenger vi banen for spill mandag den 18. oktober. Det vil si at siste spilledag er søndag 17. oktober. Husk at det kan være lurt å booke litt utpå formiddagen de siste to ukene da det er stor fare for frost. 

Oktober har gitt oss mye nedbør, og banen er svært våt. Dette medfører selvfølgelig en god del slitasje da skadene som påføres på denne tiden av året ikke gror igjen. Vi ønsker å begrense slitasjen på banen før vinteren, slik at den har størst mulig sjanse til å overleve vinteren på best mulig måte, og være i så god stand som mulig til våren!

Vi takker for en flott sesong med mye golf og gleder oss allerede til 2022 sesongen. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email