Nyheter

Vi åpner opp for bruk av golfbil

Tirsdag 01.juni åpner vi opp for bruk av golfbil. Etter hvert skal booking gjøres selv via appen Eagl. Denne blir ikke lansert før slutten av uken, så frem til og med søndag bookes biler ved å ringe inn til bookingen på 63 94 31 00.

Vi har i år fjernet gps systemet i bilene grunnet at dette ikke var optimalt for spilleopplevelsen, så det er veldig viktig at dere følger skiltene på banen, kjører forsiktig, holder dere på veiene når det er mulig og holder god avstand fra teer og greener. På par 3 hull må man alltid kjøre på veiene.

Bruk av golfbil sliter voldsomt på områder rundt teer, greener og områder med lite vekst, så veldig viktig at man viser hensyn, følger de retningslinjene som er gitt og tar godt vare på banen!

Velkommen og god runde!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email