Nyheter

Custom Fitting og utstyr – melding fra Tom Horley

Det har gått 1 1/2 måned siden vi åpnet, og jeg er nå fullbooket før jeg drar på pappaperm 12/7. Jeg vil være tilgjengelig igjen i løpet av uke 31 (NM-uken) og medlemmene vil bli prioritert. Så hvis du ser etter nytt utstyr i løpet av august, vil det være best å bestille tidlig.

På grunn av oppblomstringen i golf rundt om i verden, sammen med de åpenbare vanskeligheter som fremdeles står overfor i forhold til Covid-19, har leveringstiden på bestillinger økt kraftig i 2021. Vennligst forvent 5-6 uker leveringstid på køller. Så igjen, det er lurt å planlegge frem i tid hvis du trenger produkter innen en bestemt dato. Eller så kan være lurt å bestille produktet i 2021, med sikte på å ha det i spill i 2022.

Forhåpentligvis vil ting bli bedre når året går og produsentene begynner å få en jevnere flyt av varer.

I mellomtiden, nyt en flott golfsommer.

Book custom fitting time

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email