Nyheter

Anleggsarbeider fremover

Kjære medlemmer

Etter veldig dårlig vær hittil i mai ser det ut til at det nå snur. Det betyr at vi kan begynne å jobbe med banen på en annen måte, og de neste dagene er det mange oppgaver som blir gjort/påbegynt.

I tillegg er det en del oppgaver rundt klubbhuset som blir gjort ferdig i løpet av kort tid.

Her er de oppgavene som nå står på programmet (væravhengig):

  • Grooming av greener skjer i dag 27 mai, og i tillegg blir alle greener resådd. Når arbeidet har fått satt seg vil alle greener dresses. Dette arbeidet vil fjerne mye gress fra greenene, og gjøre at farten vil komme nærmere det nivået vi ønsker. Prosessen må gjøres flere ganger da vi pr i dag har mye gress på greenene, men i løpet av kort tid vil dere kjenne dem igjen slik de skal være.
  • I løpet av de neste ukene vil alle fairwayer blir dresset. Dette er arbeid som må gjøres på natten på grunn av for mange spillere på banen.
  • I helgen starter vi med to entreprenørteam som skal ordne veier og arbeider som ikke er en del av «vanlig vedlikehold» Planen er å lage nye veier på en del hull og sørge for at de veien som allerede er der blir oppgradert. I tillegg vil de samme teamene jobbe med området fra hull 18 ned mot hull 10 og fikse de småskadene som er igjen. Mye av arbeidet vil gjøres i helger og på nattetid.
  • De samme teamene vil også arbeide rundt klubbhuset, fikse området nedenfor gamle green 9 ned mot range og også klargjøre treningsgreenen utenfor klubbhuset for kunstgress. Kunstgresset har kommet og Chrisco vil komme og legge dette i løpet av en uke eller to så fort det er klargjort for dette. Det skal også lages en treningsbunker ved siden av den nye treningsgreenen.
  • Onsdag i neste uke vil håndverkerne som ordner trappen komme og legge skifer og ferdiggjøre denne. Vi har ventet på skifer en god stund, men det er nå lovet inn i neste uke. Trappen vil være stengt mens vi arbeider med dette og vi estimerer at det tar 3-4 dager.
  • Vi har endelig fått tillatelse til å komme ut på vårt gamle treningsområde bak den gamle rangen. Den blir nå sprøytet for ugress, pløyd opp og deretter sådd på nytt. Vi har lagt med noen enkle tegninger på hvordan vi ser for oss treningsområdet etter hvert. Hvor lang tid det tar å lage dette er vanskelig å si og her må vi også ha noen nye godkjennelser, men vi er i gang med arbeidet.

Klipping fremover

Det er enormt mye spill på banen om dagen. Dette gjør det utfordrende å klippe banen og bli ferdig med alt vedlikehold, spesielt i helgene.

Vi vil derfor sette av tid i løpet av dagene slik at banegutta kan få gjort jobben de skal gjøre. I første omgang vil det bli en time avholdt tid på hverdager.

Det vil stå som en egen blokkering i golfbox. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email