Nyheter

Banestatus

Det er en uke siden forrige baneoppdatering og ting går fremover.

Her kommer en banestatus pr 28.04.

Greenene er gjødslet, dresset og lagt under duk igjen. Greenene ser veldig bra ut, og nå skal de få beskyttelse for det kalde været de kommende dagene før dukene blir tatt av og klargjøringen til sesongen begynner for fullt i neste uke.

For å være på sikre siden vil noen av greenene bli resådd før åpning slik at gressveksten blir enda bedre.

Teer og Fairwayer ser også bra ut. Det er noen skader på hull 1 og 18 som antakeligvis kom av den siste snøen som ble liggende litt for lenge.

De resterende fairwayene ser bra ut. Før baneåpning vil alle teer og fairwayer bli resådd for å sikre god ettervekst her også.

I tillegg til dette jobber vi fortsatt mye med områdene rundt banen. Vi har fått inn en ekstra gravemaskinfører som hjelper oss med å ferdigstille veiene som fortsatt gjenstår etter baneombyggingen i fjor.

Planen er også å klippe roughen, klargjøre alle dreneringer og så til alle skader etter vinteren.

Vi har også et team som klargjør den siste bunkeren på hull 18 med betong og etter hvert ny sand. Som dere skjønner er det lange dager og mye jobb for å få alt så klart som mulig.

Vi har fortsatt utfordringer med banearbeidere, men har greid å finne gode løsninger ved hjelp av nordmenn enn så lenge.

Det de fleste lurer på om dagen er når vi kan åpne banen. Det er fortsatt for tidlig å si eksakt når vi kan åpne, men i år mener vi det er viktig å være forsiktig. Dette for at vi skal bli ferdig med mest mulig arbeid på banen, og at den skal tåle alt spill.

Vår arbeidsdato for åpning er 8 mai, men vi kommer ikke til å ta endelig avgjørelse før tidlig i neste uke.

Ta kontakt med Stefan eller Tore dersom dere har spørsmål til banen. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email