Nyheter

Varene ankommer shopenVarene ankommer shopen

For det første håper vi at alle holder seg friske og trygge. Vi hadde håpet at 2021 ville bringe en mer normal livsstil, men dessverre har det ikke vært tilfelle så langt. Men fingrene krysses for en lang og lykkelig golfsesong.

Når det gjelder utstyr; selv om vi for øyeblikket ikke kan åpne for tilpasninger, kan vi fremdeles bygge køller. Hvis du allerede vet din spec eller har en idé om hva du trenger (selv om det bare er standard produkt), send oss en e-post til tom@miklagardgolf.no, og vi kan bygge til samme standard som alltid. Hvis du er usikker på hva du trenger, kan vi prøve å gi deg veiledning, selv om dette ikke kan sammenlignes med en live tilpasning.

Vi har også fått en stor mengde klær og sko i butikken.

Følg med på våre sosiale kanaler for oppdateringer i løpet av de kommende ukene.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email