Nyheter

Pro Services 2021

Det blir noen forandringer i Pro Services i 2021.
Nicolai Langeland vil fortsatt være «head pro» på Miklagard i 2021 sesongen men han vil være mindre tilgjengelig enn tidligere.

Dette skyldes en ny arbeidssituasjon der han har valgt å gjøre noe annet i tillegg til å være golftrener. Nicolai vil starte et engasjement for Ambera,

et firma som bygger opp + 50 resorter i Norge og i utlandet der fokus er mye på golf og aktiviteter. Ambera er for øvrig samarbeidspartner av Miklagard Golf.

På Miklagard vil han i all hovedsak trene juniorer, elitespillere samt stå for opplæring av de øvrige proene og å være tilgjengelig for medlemmer.

Han vil også gjøre en del jobb på turneringer og arrangement for medlemmer og samarbeidspartnere. Golfturer og golfskoler vil også bli en viktig arbeidsoppgave.

Tilgjengeligheten vil bli mindre enn i tidligere år, og Nicolai vil ikke være tilgjengelig i ProPlanner.

Skulle man ønske å få tak i Nicolai så kan man sende en mail til Nicolai@miklagardgolf.no så avtaler man trening direkte der.

Ståle Hoel vil fortsette som pro på Miklagard i 2021. Han er tilgjengelig for timer både vinter og sommer og dere kan få tak i han på staale@miklagardgolf.no

Han er tilgjengelig for timer fra januar i vårt nye svingstudio.

I tillegg til Nico og Ståle jobber vi også med å øke pro kapasiteten for medlemmene. Vi regner med å ha nye avtaler på plass i løpet av januar 2021 og vil informere så fort det er klart.

Skulle dere ha spørsmål om Pro Services så kan dere ta kontakt med Andreas Thorp på andreas@miklagardgolf.no

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email