Nyheter

Simulatorene midlertidig stengt

Fra i morgen, torsdag 19 november har Ullensaker kommune innført strengere smittevernregler som dessverre innebærer at simulatorene blir stengt. I første omgang i to uker, frem til og med 3 desember. I denne perioden kan ikke simulatorene brukes av vanlige medlemmer, partnere eller gjester. Det er kun de under 20 år, og elitespillere som kan benytte dem for trening. Vi ber de ta kontakt med klubben hvis de skal trene i denne perioden. 

Vi håper og tror at simulatorene kan åpne igjen fra fredag 4 desember og bookingen vil være åpen fra den datoen. 

Vi beklager de ulempene det medfører, men dessverre lite vi kan gjøre

Miklagard Golf 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email