Nyheter

Informasjon ved frost på banen

LØRDAG 17/10 & SØNDAG 18/10.

Det er meldt minusgrader natt til lørdag og kaldt natt til søndag, så vi minner om reglene for frost.

Ved frost ville alle starttider som er berørt utgå. Det vil altså ikke bli forskyvinger av starttider da dette går utover starttidene resten av dagen. De som mister sin starttid må booke ny starttid i GolfBox selv. Vi anbefaler derfor om at man booker litt utpå dagen hvis værmeldingen viser at det skal bli kaldt.

Når det gjelder banen så er det kun greenkeeper som bestemmer når den kan åpne. De som står i shopen har ingen bestemmelsesmyndighet på dette området.

Selv om det ikke kjennes ut som at det kan være frost så er det noen hull som ligger mer utsatt en andre, bl.a green 3, hull 4, hull 5, green 10, hull 13, hull 19 og hull 14. Dette tas med i beregning til hvilken tid banen skal åpne. Det vil derfor ikke være mulig å starte på back-9.

God helg!

Mvh,Administrasjonen

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email