Nyheter

Viktig informasjon angående Avslutningsturneringen 2020

Dessverre har vi akkurat fått beskjed om at Miklagard Hotell ser seg nødt til å utsette åpning av hotellet på grunn av Covid-19 situasjonen, og restriksjonene som følger med det.

Dette medfører også av vi må avlyse det planlagte arrangementet i etterkant av vår avslutningsturnering. Siden vi heller ikke kan gjennomføre middag eller premieutdeling grunnet Covid-19 blir det kun en turnering. Premieutdelingen vil skje i etterkant hvor vi sender ut en mail der vi annonserer vinnerne. Det vil fortsatt være samme antall premier og mange vinnermuligheter.

Vi beklager dette da vi også så frem imot et flott arrangement. Alternativet var imidlertid å kansellere hele turneringen, noe vi ikke hadde lyst til da vi vil sette et skikkelig punktum for 2020 sesongen. 

Det vi derfor kommer til å gjøre er å slette alle påmeldingene som er gjort til Avslutningsturneringen. Beløpet som er reservert vil bli ført tilbake. Deretter settes det opp en ny turnering lørdag 10.oktober med plass til 120 personer. Påmeldingen åpner onsdag 23.september kl. 14.00 og stenges 4.oktober kl. 23.00.

Programmet blir som planlagt:

  • 10.30 – Innsjekk, vafler og kaffe
  • 12.00 – Shotgunstart
  • ca. 17.00 – Turneringen avsluttes

Turneringen er kun for medlemmer og MBC partnere.

Pris per person for turnering: kr. 300,-

Spilleformen er 2 manns scramble matcher. Vinneren blir det laget med flest matcher vunnet på slutten av dagen. Dette er en meget sosial og morsom spilleform der vi i år kjører Team Ståle/Nicolai mot Team Andreas/Paal.

Når det gjelder det planlagte arrangementet så vil det gjennomføres når hotellet åpner i februar. Vi kaller det heller for en Kick Off for sesongen 2021. Det kan bli en hyggelig sammenkomst på vinteren. Vi jobber med ulike temaer vi kan informere om på den sammenkomsten.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email