Nyheter

Rovos Rail 2022 – en av de ultimate golfreisene i verden

Vi minner om denne turen der det kun er 9 lugarer igjen. Det er allerede 40 påmeldte. Mulighet for påmelding vil gå videre til andre klubber 15 oktober, så meld dere på så fort som mulig for å sikre plass!

Miklagard Golf har gjennom sitt samarbeid med Golftraveller sikret oss tilgang på en av de mest kjente golfreisene i verden.

I januar 2022 har vi fått booket hele Rovos Rail i Sør-Afrika for en fantastisk tur. Det blir 8 overnattinger på toget og 2 i Johanesburg i tillegg.

Turen er lagt opp med et program for golfere og et program for ikke golfere, slik at dette er en perfekt tur for ektefeller/samboere som eventuelt ikke spiller golf også.

For de som ønsker enkeltrom vil det være et tillegg i prisen.

På toget er det plass til 60 personer, og all mat og drikke på toget er inkludert. Golfbanene og programmet ellers er helt fantastisk. Miklagard har førsteretten på plassene, men den vil også bli tilbudt andre klubber etter hvert.

Bakgrunnen er at vi må fylle opp alle plassene for å få den avtalte prisen.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at fly kommer i tillegg og at vi vil bestille det ca 8-9 mnd før avreise. Prisen på dette vil være fra kr 9000 pr person (økonomi) og oppover.

Et depositum på kr 10.000 vil bli belastet ca 8 mnd før avreise, men det er fullt refunderbart hvis COVID 19 situasjonen er som i dag.

Påmeldingsfrist er 15 oktober 2020 til tore@miklagardgolf.no

Skulle dere ha noen spørsmål til reisen så er det bare å ta kontakt.

SE HELE INVITASJONEN HER

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email