Nyheter

Rangetiltak grunnet Corona

Kjære medlemmer og gjester Det er økt søkelys på smittevernstiltak (COVID 19) og vi har flere ganger presisert at vi må ta bruke hansker og rydde vekk egne bøtter på driving rangen.

Selvfølgelig er det veldig mange som er flinke og rydder etter seg, men dessverre er det også mange som lar være. I og med at vi nå ser en smitteøkning må vi bli flinkere til å følge de oppfordringer som klubben gir (som er utarbeidet av COVID 19 faggruppe i NGF)

Vi kjører som vanlig denne helgen, men ser vi samme tendenser gjennom helgen har vi ikke noe annet valg enn å ta vekk alle bøtter på rangen fra mandag. Da vil i såfall medlemmer og gjester måtte ha med seg en plastpose for egne baller hvis man ønsker å trene eller varme opp. Vi håper og tror det blir unødvendig å innføre dette.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email