Nyheter

Flere COVID 19 restriksjoner oppheves

Flere og flere COVID 19 restriksjoner oppheves. I går ble det klart at vi nå kan gå tilbake til vanlige hullkopper, benker kan nå settes ut og søppelbøtter kan brukes. Det er fortsatt ikke lov å ta ut flagget ved spill på greenen.

Vi vil de nærmeste dagene jobbe med å sette ut utstyr slik at anlegget blir mer komplett.

Vi har også fått en del spørsmål om «Half Way» House og toaletter. Pr i dag er det for hardt i bakken til at vi kan få dratt en vannledning bort til huset. Vi har gjort forsøk, men mislykkes på grunn av at vi ikke fikk vannledningen ned i grunnen. Vi vil starte dette arbeidet igjen så fort vi har fått litt mer fuktighet i bakken. Da vil også vannkrana på hull 11 bli tatt samtidig. Vannkrana på hull 8 er imidlertid satt i drift og der kan man nå fylle vann.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email