Nyheter

Bagskap

Da er det endelig blitt en avklaring med tanke på bagskap. Vi har ventet lenge på avklaring på grunn av Korona krisen, men nå ser det ut til at alt er klart for levering. Vi regner med ca 2 uker leveringstid og 1 uke montering.

Bagskapene vil settes opp i det gamle svingstudioet på den gamle rangen. Etterhvert som alle arbeider i nærheten av den nye rangen er ferdigstilt er målet å flytte bagrommet ned dit. Det vil imidlertid ikke skje i år. Bagskapene som kjøpes inn er av den største typen, og det skal være plass til både golfbag og en tralle i hvert skap. Totalt har vi bestilt 64 skap.

Prisen for leie av skap vil i år være kr 1500 for basis medlemmer og kr 600 for total medlemmer på grunn av at sesongen er avkortet.

Har man spørsmål til bagskap eller ønsker å bestille et skap, send en mail til elisa@miklagardgolf.no

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email