Nyheter

INFO fra Miklagard Golf 06.05.2020

Turneringsvirksomheten åpner igjen

NGF og NIF ga oss tillatelse til igjen å arrangere turneringer den 28 april. Det vil være «korona» regler, men det er ingen problemer å gjennomføre klubbturneringer. Dette betyr at vi åpner årets seriespill allerede mandag 11 mai. I år er det 19 turneringsdager, og kun en påmeldingsavgift for hele serien. Vi kan love noen overraskelser gjennom sesongen, og veldig fine premier til sammenlagt vinnerne. Alle regler for seriespillet er lagt inn på golfbox.

Vi anbefaler alle å melde seg på så snart som mulig via golfbox. Påmeldingsfristen er satt til 8 mai klokken 12.00. Etteranmeldelser er dessverre ikke mulig. Startlistene for turneringene vil bli satt opp av Andreas fredager før turneringsdagene.

Prøving av sko og klær i shopen

Det er nå åpnet for prøving av sko og klær i shopen. Vi ber alle som vil prøve om å ha på seg plasthansker og å vaske hender med antibac før og etter man har prøvd klær eller sko.

Salg av greenfeebilletter til medlemmers gjester

Fra onsdag 6 mai til og med 30 mai er det mulig for medlemmer å kjøpe gjestegreenfee som er gyldig ut 2020. Forhåndskjøp av greenfee kan gjøres til følgende priser.

  • Basis medlemmer – kr 650 pr billett
  • Total/Total familie medlemmer – kr 400 pr billett
  • Ungdom og start medlemmer – kr 850 pr billett

Vi gjør oppmerksom på at billettene kun er gyldig sammen med det medlemmet som kjøper dem, det vil si at billettene ikke kan selges til ordinære greenfee spillere. Det er mulig å kjøpe fra 3 til 6 billetter pr medlem.

Billettene vil bli overført via golfappen GolfMore. Bestilling av billetter kan gjøres til elisa@miklagardgolf.no

Vanlig greenfee vil i 2020 (når alle hullene åpner og banen er helt ferdig) være:

  • Vanlig greenfee – fra 900 til 1250 kroner
  • Gjest av basis – kr 800
  • Gjest av Total/Total familie – kr 500

Kampanjer kan forekomme i løpet av sesongen, men forhåndskjøp er en gunstig pris på greenfee i 2020.

First Class Golf

FCG samarbeidet starter i år den 15 mai. På grunn av smittevernregler har vi ikke hatt anledning til å åpne det tidligere.

I år er det gratis spill på alle FCG baner på fredager og lørdag og søndag etter 15.00. Bestilling gjøres som vanlig i golfbox.

Arbeid på banen og rangen fremover

Vi har startet arbeidet med installering av roboter på rangen. Arbeidet skal være ferdig i løpet av neste uke og vi vil sette de i drift så snart som mulig.

På grunn av dette vil rangen være stengt fra 08.00 til 12.00 onsdag 6 mai og torsdag 7 mai. Robotene vil gå kontinuerlig og hjelpe oss plukking av baller og klipping av gress. Det blir et spennende prosjekt som vi håper skal løfte rangen ytterligere. Som dere sikkert ser har det også nå begynt å komme gress på nederste del av rangen. Så fort dette er sterkt noktil å ta i mot baller vil vi åpne for slag med wooder og drivere.

På banen går arbeidet som det skal, og vi skal ha en banebefaring torsdag 7 mai. Det tar noe lenger tid siden vi må gjøre alt arbeidet selv ,og vi fortsatt mangler 4 greenkeepere. Entreprenøren er fortsatt forhindret fra å komme til Norge.

Etter befaringen vil vi komme med en egen nyhetsmail som detaljert beskriver forholdene på de nye hullene, og som estimerer en åpningsdato slik at dere vet hva dere kan forvente fremover.

Restauranten åpner 16 mai

Vi har fått godkjennelse for å åpne restauranten igjen. Vi har litt jobb med vasking og klargjøring, og ser derfor for oss og åpne den 16 mai.

I 2020 er det Flori som de fleste av dere kjenner som vil være ansvarlig for driften. Hun vil ha med seg 3-4 andre og målet er å tilby en enkel men god meny som er tilpasset «Korona reglene» som vi må forholde oss til. I år vil vi også satse på en del servering på banen og på rangen. Vi kommer tilbake med mer informasjon litt nærmere åpning.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email