Nyheter

Last ned BirdieEyes appen

Rangen har allerede vært åpen en stund og om litt åpner banen. Som sikkert mange har fått med seg så gjør vi nå en del tiltak for redusering av smitte. Dette innebærer også at man ikke kan ta ut baller med rangekort, men kun ved bruk av appen BirdieEyes.

For å få dette til å gå så smertefritt som mulig anbefaler vi alle å laste ned BirdieEyes appen på telefonen.

Under finner dere link og QR kode for enkelt å gjøre dette.

I BirdieEyes vil du finne en rekke nyttige verktøy som du kan bruke på Miklagard, blant annet digital baneguide og digitalt scorekort. Sistnevnte er det som vil bli brukt under turneringer på Miklagard denne sesongen. Du kan også på en enkelt og rask måte booke tee-tid i BirdieEyes-appen.

BirdieEyes er nå integrert med eeZee Pay. Dette er viktig for at du skal kunne ta ut baller på rangen eller gjøre andre kjøp på Miklagard. Etter at du har lastet ned BirdieEyes så kan du logge inn i eeZee Pay (eller opprette en eeZee Pay-konto) inne i appen.

eeZee Pay-appen vil være tilgjengelig som selvstendig app en stund tid – og vil fortsatt kunne bukes til balluttak, men vil bli faset ut i løpet av sommeren. Last derfor ned BirdieEyes nå.

NB! Husk å registrere bruker med samme telefonnummer og e-post som i Golfbox. Appen tar da hensyn til om du er Basis eller Total medlem.

https://apps.apple.com/no/app/birdieeyes-ar-golf-assistant/id1453370703
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.birdieeyes.birdieeyes
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email