Nyheter

Melding fra vår Custom Equipment Specialist – Tom Horley

For det første, og viktigst av alt så håper jeg alle er trygge og med god helse i denne merkelige perioden. Mange av våre medlemmer og kunder er også småbedriftseiere, og skjønner situasjonen og utfordringene vi og mange andre står overfor akkurat nå. Vi gjør selvfølgelig alt vi kan for å begrense spredningen av COVID-19 og har kansellert alle leksjoner og kølletilpasninger i overskuelig fremtid.

Men på denne tiden av året mottar vi produkter for den kommende sesongen, og selv om det vil være noen forsinkelser, har vi allerede en god beholdning av våre mest populære produkter. Dette inkluderer golfballer, hansker, wedger og puttere. Vokey SM8 er på lager for både standard og tilpassede bestillinger. Samme gjelder for MD5 Jaws fra Callaway. Vi har også de nye Triple Track putterene fra Odyssey og Truss fra TaylorMade. Hvis du sitter fast hjemme og ønsker å trene, har vi noen WellPutt matter igjen.

Vi har et godt lager av 2020 deler og alle våre vanlige tilpassede skaft og grep i verkstedet, så hvis du vet spesifikasjonen du trenger, bare send meg en e-post og vi kan få dine bestillinger bygget. Verkstedet vil være stengt for besøkende, men henting av varer er mulig.

I denne perioden vil vi tilby gratis frakt på alle bestillinger over NOK 1000. Vi kan også ordne gavekort for fremtidige kjøp, leksjoner eller tilpasningsøkter hvis du ønsker det.

Bare send meg en post, tom@miklagardgolf.no

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email