Nyheter

Miklagard søker en Restaurantsjef med kjøkkenfaglig bakgrunn

Miklagard Golf restaurant søker;

En kreativ, selvstendig og ambisiøs Restaurantsjef med kjøkkenfaglig bakgrunn som er på utkikk etter en travelt, mangfoldig og spennende arbeidsplass. Restauranten serverer a la carte lunsj og middag, buffet og selskapsmat til store og små arrangementer, 7 dager i uken.

Du vil få ansvaret for planlegging og kvalitetssikring av all matproduksjon, produktutvikling/ menyplanlegging, innkjøp og lagerstyring. Du vil også ha personalansvaret for hele kjøkken- og restaurantpersonalet, samt at våre konsepter blir gjennomført og videreutviklet. Du er en vert for gjester og besøkende i restauranten.

Miklagard Restaurant er tilknyttet vårt unike golfanlegg, og skal være et kvalitativt godt restauranttilbud til våre medlemmer, samarbeidspartnere og gjester. Restauranten består av et lokale beliggende i klubbhuset med plass til ca. 45 gjester, en terrasse med tilsvarende kapasitet, 1 møterom og et tilliggende lokale med plass til ca. 80 gjester. 

Høysesongen er i fra primo mai til medio/ultimo oktober, og resten av året er det fokus på selskaper, catering og julebord.

Foruten daglig servering av lunsj og middag til nevnte grupper, er restauranten ansvarlig for servering til over 50 små og store golfarrangementer / turneringer samt mellom 30-40 møter/selskaper. Restauranten har alle rettigheter.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

 • Ansettelser, opplæring av medarbeidere, vaktlister
 • Kvalitetssikring av produksjon og service
 • Varebestillinger, lagerkontroll og økonomi
 • IK mat / internkontroll

Kvalifikasjoner:

 • Fagbrev som kokk er et krav
 • God kjennskap til IK mat og fortrinnsvis erfaring fra lignende stilling

Vi søker en person som:

 • er positiv, omgjengelig, løsningsorientert og fleksibel
 • er ansvarsfull og beslutningsdyktig
 • kan skape en kombinasjon av god service og herlige matopplevelser

Vi tilbyr:

 • en spennende stilling med ansvar og utfordringer
 • ordnede arbeidsforhold og konkurransedyktige betingelser
 • et pro aktivt arbeidsmiljø i meget hyggelige omgivelser
 • en arbeidsgiver med fokus på motivasjon, utvikling og trivsel.

Ta gjerne kontakt med Tore Waagø på mobil +4797774996 hvis du trenger ytterligere informasjon. Send din søknad og CV snarest mulig og senest 1.mars 2020.

Vi ser frem til å høre fra deg! 

Link til annonsen på Finn.no

Om arbeidsgiveren

Miklagard Golf er en allsidig og spennende mesterskapsbane, lokalisert på Kløfta, ca. 20 minutter fra Oslo, og 10 minutter fra Oslo Lufthavn. Rolex Golf Guide har kåret banen til Norges beste de siste 16 årene. Banen ble bygget om i 2019 og i 2020 åpner vi med ny bane og nytt treningsfelt. Et nytt hotell i tilknytning til banen vil også stå klart og åpne i oktober 2020.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email