Nyheter

Unik mulighet til å representere Miklagard på Dunhill Links banene

Som en av 8 klubber i Europa har Miklagard fått invitasjon til å spille Links Invitational 2020 som er en turnering for amatører (i alle hcp klasser) i april 2020.

Turneringen er en kopi av Dunhill Links Championship og spilles på de samme 3 baner som denne turneringen. Det vil si Carnoustie, Kingsbarns og Old Course på St Andrews. I tillegg er det velkomstmiddag og en avslutnings gala middag inkludert. Overnatting skjer på Old Course Hotel som også er ganske ikonisk i golf verden.

For å delta må Miklagard stille med 4 mann. Vi kan love mye moro, fantastiske baner og en av få muligheter til å spille banene i Dunhill Links Championship. Hvis du alltid har ønsket å spille St Andrews Old Course så er dette en mulighet du ikke bør la gå fra deg.

Hvis du er interessert send en mail til tore@miklagardgolf.no. Siste frist for påmelding er 25 november 2019.

NB! Det er viktig å påpeke at flere av de deltakende klubbene har spillere med hcp på 20 tallet. Turneringen gir også damer 2 ekstra slag pr runde for å oppmuntre til at damer blir med på turneringen. Dette er derfor en turnering der alle kan delta. Spilleformen er Best Ball, en morsom og spennende spilleform.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email