Nyheter

Team Norway med tre medaljer

Vi gratulerer Team Norway bestående av Markus Braadlie, Carl Didrik Meen Fosaas, Renate Grimstad og Dorthea Forbrigd med 3 medaljer i en av verdens største amatør turneringer – 2019 Spirit International.

Vi er stolte av våre Miklagard Academy spillere – Markus og Carl Didrik som individuelt endte på en 13 og en 17 plass.

Det norske laget delte 2 plassen med Sør Korea (jenter + gutter) i lagkonkurransen.

Les artikkelen i Norsk Golf her

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.