Nyheter

Innspurt på vervekampanjen

31 desember er siste dato nye medlemmer kan melde seg inn for å unngå innmeldingsavgift på kr 10.000 som innføres fra 1 januar 2020.

Gjennom høsten har vi fått en del nye medlemmer og vi gjør nå en ekstra innsats for å få inn ytterligere medlemmer i desember.
Til dette trenger vi de eksisterende medlemmenes hjelp. All erfaring tilsier at det er lettere å bli medlem i en klubb via et allerede eksisterende medlem som er fornøyd med hva klubben kan tilby.

Fra 26 november til og med 31 desember lager vi derfor en spesiell vervekampanje.
Alle medlemmer som i desember bringer et nytt medlem til klubben vil få kr 1500,- i avslag på sin kontingent pr ny medlem.

Det nye medlemmet vil få en gratis protime i 2020 som en velkomstgave fra oss.

Skulle man greie å verve minst tre nye medlemmer er man med i trekningen av en tur til British Open i juli 2020 eller en Linkstur til Irland i August 2020 (valgfritt).

British Open turen går fra 15-20 juli 2020 til Royal St Georges og Inneholder billetter til siste dag på «The Open» samt fly, hotell og golf på noen fantastiske baner i London.
Linksturen til Irland går fra 6-10 august 2020 og inneholder fly, hotell, transport og 5 runder golf på fantastiske baner inkludert «The Open» banen fra 2019 Royal Portrush.

Begge turene har en verdi på ca 25.000
Ved verving husk å gi beskjed om hvem som har vervet nytt medlem.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email