Nyheter

Ny sportssjef på Miklagard

Det er med stor entusiasme at vi ønsker Andreas Thorp velkommen som ny sportssjef i Miklagard Golf. 

Andreas er 38 år gammel og vært i golfmilljøet i mange år. De siste 12 årene har han jobbet som caddie, manager og trener for Beatriz Recari på LPGA touren og i tillegg har han sports management utdanning og PGA utdanning. Andreas er også bror til Marius Thorp som er en av de beste spillerne vi har hatt i Norge.

Andreas vil være ansvarlig for medlemsaktiviteter, klubbturneringer og utvikling og drift av vårt akademi sammen med Nicolai Langeland. Vi er helt sikre på at Andreas vil være med å løfte Miklagard i tiden som kommer.

Dette er hva Andreas sier selv

Jeg ønsker å være med på og utvikle nye Miklagard Golfklubb og løfte klubben tilbake som Norges beste golfbane/klubb. Gjennom min kompetanse i golf vil jeg kunne bidra til å skape en ny standard på Miklagard. Akademiet skal bli Norges soleklart beste og gjennom min lange reise på touren ønsker jeg å tilby nye og spennende tjenester til klubbens medlemmer. Mitt hovedmål er at klubbens medlemmer skal bli bedre golfspillere og få en råere opplevelse på Miklagard sitt nye anlegg.

Hvorfor Miklagard?

Da jeg kom tilbake til Norge i sommer var jeg usikkert på hvordan jeg kunne dele mine erfaringer med golf-Norge. Jeg ønsket å være med på noe nytt, bygge noe unikt og tilby noe annet. Da Miklagard kom på banen var jeg aldri i tvil, dette prosjektet er utrolig spennende og “sky is the limit” med tanke på hva vi kan få til. På Miklagard får jeg muligheten til å dele min erfaring og kompetanse til klubbens medlemmer, deres gjester og sponsorer, samt å væremed på å utforme nye Miklagard. 

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email