Meny

Nyheter

Turneringshelg med strålende resultater

Beholdningen etter helgens turneringer er tre topplasseringer, én andreplass, tre tredjeplasser og flere innenfor topp-10 – kjempegøy at våre spillere får ut sitt beste i turneringene. Stort grattis til alle!🎉👍😊

Narvesen Tour

Lørdag 14.sept hadde Mjøsen GK besøk av Narvesen Tour. Miklagards Sondre Sørensen Kravik gikk til topps i kl. G19 brutto – strålende!

Søndag var Narvesen Tour på Onsøy GK, og nok en Miklagardspiller skulle gå helt til topps. Nikolai Holme vant kl. G15 brutto – strålende! I kl. mix 12 ble det en flott tredjeplass og pallen for Kristian Solheim. Grattis!

Vi fant et bilde av Sondre (venstre) og Nikolai fra en turnering i 2018(?). Håper det er ok å legge det ut.😜

Resultatliste Mjøsen
Resultatliste Onsøy

NSG Classic Tour kl.1-5

Lørdagens Classic Tour gikk av stabelen på Hauger GK. Bjørn Iver Elseth tar en flott tredjeplass i kl.2.

Hakadal GK ble “invadert” av seniorspillere på søndagens Classic Tour, og av den grunn er det meget sterkt av Bjørn Iver Elseth å gå til topps i kl.2 – strålende! Øyvind Reinertsen var litt “beskjeden” på Hauger, men viste muskler søndag med en flott andreplass – meget bra!

Resultatliste Hauger
Resultatliste Hakadal

Connecting Ladies

Søndag ble Connecting Ladies avviklet på Miklagard GK med syv MIKLAdamer i startfeltet. I B-klassen er Solfrid Karita Lindahn kun poenget fra å gå til topps – det ble en flott tredjeplass. Gratulerer!

I klasse A ble det tre innenfor topp-10 med Lisbeth Frankmo som best plassert på en fin fjerdeplass.

Resultatliste

Denne gangen ble det ingen topplassering i Garmin Norgescups #6 – beste Miklagardspiller ble Stian Lund på en 15.plass. Neste gang blir det “andre boller”………😊

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.