Nyheter

Turneringshelg med strålende resultater

Beholdningen etter helgens turneringer er tre topplasseringer, én andreplass, tre tredjeplasser og flere innenfor topp-10 – kjempegøy at våre spillere får ut sitt beste i turneringene. Stort grattis til alle!🎉👍😊

Narvesen Tour

Lørdag 14.sept hadde Mjøsen GK besøk av Narvesen Tour. Miklagards Sondre Sørensen Kravik gikk til topps i kl. G19 brutto – strålende!

Søndag var Narvesen Tour på Onsøy GK, og nok en Miklagardspiller skulle gå helt til topps. Nikolai Holme vant kl. G15 brutto – strålende! I kl. mix 12 ble det en flott tredjeplass og pallen for Kristian Solheim. Grattis!

Vi fant et bilde av Sondre (venstre) og Nikolai fra en turnering i 2018(?). Håper det er ok å legge det ut.😜

Resultatliste Mjøsen
Resultatliste Onsøy

NSG Classic Tour kl.1-5

Lørdagens Classic Tour gikk av stabelen på Hauger GK. Bjørn Iver Elseth tar en flott tredjeplass i kl.2.

Hakadal GK ble “invadert” av seniorspillere på søndagens Classic Tour, og av den grunn er det meget sterkt av Bjørn Iver Elseth å gå til topps i kl.2 – strålende! Øyvind Reinertsen var litt “beskjeden” på Hauger, men viste muskler søndag med en flott andreplass – meget bra!

Resultatliste Hauger
Resultatliste Hakadal

Connecting Ladies

Søndag ble Connecting Ladies avviklet på Miklagard GK med syv MIKLAdamer i startfeltet. I B-klassen er Solfrid Karita Lindahn kun poenget fra å gå til topps – det ble en flott tredjeplass. Gratulerer!

I klasse A ble det tre innenfor topp-10 med Lisbeth Frankmo som best plassert på en fin fjerdeplass.

Resultatliste

Denne gangen ble det ingen topplassering i Garmin Norgescups #6 – beste Miklagardspiller ble Stian Lund på en 15.plass. Neste gang blir det “andre boller”………😊

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email