Nyheter

Trippel for Rolf Tubaas

God deltakelse i dagens M9 som startet med en etterlengtet treningsøkt på rangen – tema var nemlig woods/driver. Deilig å kunne “blåse ut litt steam”.

I turneringen var “gutta” tilbake på pallen. Dagens vinner ble Rolf Tubaas med 19 poeng. Rolf har nå tre seire i Mandags9´ern. Grattis! 👏 Leif Ahlkvist og Ragnar Englund leverte også solid spill med hhv andre – og tredjeplass. Gratulerer til alle på pallen!🎉👍

Elisabeth Wikdahl måtte i dag ta til takke med den “sure” fjerdeplassen, dog på samme poengsum som Leif og Ragnar. Hun var imidlertid en del av dagens vinnerlag sammen med Beate Eriksen, Jeff Dinning og Ragnar Kjelstrup. (kun Elisabeth var tilstede da bildene skulle tas).


Nærmer seg en OoM-vinner

Dette var den tiende utgave av M9 – det gjenstår to turneringer (9 og 16.sept). Flere har muligheten til å ta hjem årets OoM-seier, så det er bare å stille” på startstreken” de to kommende mandager. Lykke til!

Dagens resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email