Nyheter

Trio i dytten…

Mandags9´ern på valgdagen startet med trening på rangen hvor Ståle “sirkulerte” og hjalp de som trengte litt input før turneringen. Økten ble avsluttet med en “closest to pin”-konkurranse hvor Jarle Tommy Knutsen gikk av med seieren. Grattis!👍

Pallen på dagens Mandags9´er er en vel eksponert trio grunnet stabilt og bra spill. De er virkelig i dytten, men vil nervene komme i siste og avgjørende turnering?? Hvem blir OoM-vinner i 2019? Avgjørelsen faller mandag 16.september.

Vi gratulerer Rolf Tubaas med sin fjerde seier, og Ragnar Englund (2) og Leif Ahlkvist (3) med pallplasser.🎉😊

Vinnerlag

Vinnerlaget besto av Rolf, Elisabeth og Leif – viktige OoM-poeng! Grattis!

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email