Meny

Nyheter

Trio i dytten…

Mandags9´ern på valgdagen startet med trening på rangen hvor Ståle “sirkulerte” og hjalp de som trengte litt input før turneringen. Økten ble avsluttet med en “closest to pin”-konkurranse hvor Jarle Tommy Knutsen gikk av med seieren. Grattis!👍

Pallen på dagens Mandags9´er er en vel eksponert trio grunnet stabilt og bra spill. De er virkelig i dytten, men vil nervene komme i siste og avgjørende turnering?? Hvem blir OoM-vinner i 2019? Avgjørelsen faller mandag 16.september.

Vi gratulerer Rolf Tubaas med sin fjerde seier, og Ragnar Englund (2) og Leif Ahlkvist (3) med pallplasser.🎉😊

Vinnerlag

Vinnerlaget besto av Rolf, Elisabeth og Leif – viktige OoM-poeng! Grattis!

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.