Nyheter

Senioravslutning på Vestfold GK

Norsk Senior Golf administrer og gjennomfører et imponerende antall turnering (aktiviteter) gjennom sesongen – én av disse er Sissener Classic Tour, som ender opp i en landsfinale for å kåre “årets spiller” i de ulike klassene.

Helgen 21-22.september hadde Vestfold GK besøk av et 90-talls seniorspillere – alle kvalifisert for landsfinalen. Miklagard var representert med tre spillere – Øyvind Reinertsen, Jonny Sørensen og Inger Lise Markus. To førstnevnte i klasse 1 og Inger Lise i klasse 4.

Inger Lise blir bare bedre og bedre som “turneringsspiller” – med 23 deltakere i kl.4 (mixed) spiller hun seg til en flott tredjeplass. Meget bra – gratulerer!🎉

Klasse 1 har mange gode golfspillere, dvs. du skal spille meget god golf for å hevde deg på resultatlistene. Denne helgen satt det bra for Jonny Sørensen, og vi gratulerer med en strålende andreplass.🎉

Øyvind Reinertsen endte på en åttendeplass i landsfinalen. Han har forøvrig spilt meget bra gjennom hele sesongen, og ble vinner av Sissener Classic Tours Order of Merit kl.1 – gratulerer med OoM-seieren, Øyvind🎉

Les gjerne mer om NSG og Sissener Classic tour.

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email