Meny

Nyheter

Senioravslutning på Vestfold GK

Norsk Senior Golf administrer og gjennomfører et imponerende antall turnering (aktiviteter) gjennom sesongen – én av disse er Sissener Classic Tour, som ender opp i en landsfinale for å kåre “årets spiller” i de ulike klassene.

Helgen 21-22.september hadde Vestfold GK besøk av et 90-talls seniorspillere – alle kvalifisert for landsfinalen. Miklagard var representert med tre spillere – Øyvind Reinertsen, Jonny Sørensen og Inger Lise Markus. To førstnevnte i klasse 1 og Inger Lise i klasse 4.

Inger Lise blir bare bedre og bedre som “turneringsspiller” – med 23 deltakere i kl.4 (mixed) spiller hun seg til en flott tredjeplass. Meget bra – gratulerer!🎉

Klasse 1 har mange gode golfspillere, dvs. du skal spille meget god golf for å hevde deg på resultatlistene. Denne helgen satt det bra for Jonny Sørensen, og vi gratulerer med en strålende andreplass.🎉

Øyvind Reinertsen endte på en åttendeplass i landsfinalen. Han har forøvrig spilt meget bra gjennom hele sesongen, og ble vinner av Sissener Classic Tours Order of Merit kl.1 – gratulerer med OoM-seieren, Øyvind🎉

Les gjerne mer om NSG og Sissener Classic tour.

Resultatliste

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email
Vi i Miklagard Golf bruker cookies og samler inn data i henhold til Personvernpolicy for å kunne sikre den beste brukeropplevelsen og tilbudet. Vi bruker også cookies for at du skal få en relevant annonsering på sosiale medier. Blokkerer du cookies risikerer du at hjemmesiden ikke leverer optimalt og at du ikke får annonser fra oss på sosiale medier. Dersom du vil ha mer informasjon klikk på personvern. Godtar du at vi brukes cookies og samler inn data, klikk på “Ja, jeg godtar”.